WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Krotek

„Komisarz Alex” z piątym odtwórcą głównej roli. Wojciech Czerwiński odchodzi z serialu

Krotek Śro Kwi 19, 2023 7:12 am

Cały czas to samo odgrzewane krokiety TVP....nie wymyślą nic dostają miliardy
Awatar użytkownika
Jamek

Re: „Komisarz Alex” z piątym odtwórcą głównej roli. Wojciech Czerwiński odchodzi z serialu

Jamek Śro Kwi 19, 2023 7:13 am

Idą wybory nie głosuj PiS...smarowanie błotem powtórki TVP
Awatar użytkownika
Krzysiek38

Re: „Komisarz Alex” z piątym odtwórcą głównej roli. Wojciech Czerwiński odchodzi z serialu

Krzysiek38 Śro Kwi 19, 2023 7:50 am

To sie po grał był chyba na której ze wszystkich?
Awatar użytkownika
Nobody

Nobody Śro Kwi 19, 2023 9:44 am

"Krzysiek38" napisał(a): To sie po grał był chyba na której ze wszystkich?
Polska trudna jazyk
Awatar użytkownika
Trobek

Trobek Śro Kwi 19, 2023 10:48 am

Drożyna idzie nie chce PiS
Awatar użytkownika
Marlena

Marlena Śro Kwi 19, 2023 12:10 pm

"Trobek" napisał(a): Drożyna idzie nie chce PiS
A w temacie artykułu masz zdanie? I popracuj nad interpunkcją. Ma znaczenie.
Awatar użytkownika
Krzysiek38

Krzysiek38 Śro Kwi 19, 2023 1:51 pm

@Nobody przestań cwaniakować miałem napisać krócej słowo który mi sie wpisało moj błąd że nie sprawdziłem przed wysłaniem a ty będziesz mądrowal cwaniaku
Awatar użytkownika
Marek

Marek Śro Kwi 19, 2023 2:37 pm

Szkoda, lubiłem go, to taki idealny serial, do oglądania jednym okiem, popijając Perłę i gadając z dziewczyną.
Awatar użytkownika
dion

dion Śro Kwi 19, 2023 4:52 pm

"Marek" napisał(a): Szkoda, lubiłem go, to taki idealny serial, do oglądania jednym okiem, popijając Perłę i gadając z dziewczyną.
dziewczyna toleruje ,że patrzysz na tvp???skąd jesteście ludzie?
Awatar użytkownika
fhkdk

fhkdk Śro Kwi 19, 2023 4:54 pm

"dion" napisał(a):
"Marek" napisał(a): Szkoda, lubiłem go, to taki idealny serial, do oglądania jednym okiem, popijając Perłę i gadając z dziewczyną.
dziewczyna toleruje ,że patrzysz na tvp???skąd jesteście ludzie?
idealny związek: psy z czymś co przypomina piwo i telewizor a dziewczyna zagadana ... ale chłystek z ciebie
Awatar użytkownika
pawellaska

pawellaska Śro Kwi 19, 2023 5:11 pm

Ciekawe ,ze bbogna nie dopuścila,zeby wilczyński przeszedł do innego działu a teraz wilczyński sam przenosi sie do szczecina.COS tu nie halo.
Awatar użytkownika
Taaa

Taaa Śro Kwi 19, 2023 9:14 pm

Najdłużej żyjący pies na świecie
Awatar użytkownika
Lol

Lol Śro Kwi 19, 2023 10:39 pm

A zagra tam najprzystojniejszy i najbardziej wszechstronny w Polsce dziennikarzo-prezentero-celebryto-aktor-konferenasjer Robert El Gendy?? Bardzo chciałabym go zobaczyć, jak zawsze jest najlepszy
Awatar użytkownika
Gość X

Gość X Śro Kwi 19, 2023 10:55 pm

Maciej Musiał lub Maciej Zakościelny byłby lepszy.
Awatar użytkownika
P

P Czw Kwi 20, 2023 5:11 pm

Dlaczego Pan Wojciech Czerwiński odchodzi z serialu? Ja nie chcę zmian i nie zaakceptuje nowego komisarza. Niech góral wypiepsza z serialu.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości