WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Czytelnik

Re: „Komisarz Alex” z piątym odtwórcą głównej roli. Wojciech Czerwiński odchodzi z serialu

Czytelnik Pią Kwi 21, 2023 1:18 am

Lepiej byłoby zdjąć już propagandę którą jest ten serial.
Awatar użytkownika
deoand

Re: „Komisarz Alex” z piątym odtwórcą głównej roli. Wojciech Czerwiński odchodzi z serialu

deoand Nie Kwi 30, 2023 3:37 pm

Co ja się przyzwyczaje do kolejnego Komisarza to mi go zmieniaja ale ja jestem wierny serialowi a ten nowy wyglada całkiem całkiem ... Pewny siebie , przystojniak .
Awatar użytkownika
mnn

mnn Nie Kwi 30, 2023 5:05 pm

To jest najgorszy serial jaki powstał, a raczej jeden z najgorszych.Diałogi są dziecinne, wręcz prymitywne. Aktorzy bez werwy, nie ma ani jednej ciekawej postaci. Do orginału austiackiego bardzo daleko, nawet ukraiński był o wiele lepszy.
Awatar użytkownika
kozanostra1992

kozanostra1992 Wto Maj 02, 2023 1:18 am

"mnn" napisał(a): To jest najgorszy serial jaki powstał, a raczej jeden z najgorszych.Diałogi są dziecinne, wręcz prymitywne. Aktorzy bez werwy, nie ma ani jednej ciekawej postaci. Do orginału austiackiego bardzo daleko, nawet ukraiński był o wiele lepszy.
Szczególnie to PiSowsko-smoleńskie drewno bez talentu i urody, jest tam tak potrzebne jak wrzód na d**ie! :P
Awatar użytkownika
Macron

Macron Śro Maj 03, 2023 7:35 am

Pragnę złożyć wniosek: skoro tak łatwo pozbywacie się dobrze grającego Czerwińskiego, to może awansem przy tej okazji wymienilibyście i panią Fido? Na kogokolwiek. Manekin będzie lepszy.
Awatar użytkownika
Gosc

Gosc Sob Maj 06, 2023 5:44 pm

A Fido nie chcą przenieść? Ta pani to obraza zawodu, o ile w jej przypadku można mówić o jakimkolwiek profesjonalizmie.
Awatar użytkownika
Wika

Wika Sob Maj 20, 2023 9:18 pm

Wojciech Czerwiński był najlepszym opiekunem Alexa.Najlepiej grał swoją rolę, szkoda,że odszedł z serialu. Rolę dostają przyjaciele "królika ",masakra
Awatar użytkownika
Jan

Jan Sob Maj 27, 2023 9:32 pm

Fajny film. Ciekawa akcja zwłaszcza w ,, Złotym gwizdku" A dla wielbicieli Porozumienia Oszustów - głosujecie na nich a będziemy puszczeni z torbami !
Awatar użytkownika
Lady M

Lady M Czw Cze 01, 2023 10:05 am

Najgorszy komisarz ze wszystkich i najgorsza inspektor szefowa czy jak ja tam zwą.. TVPIS nie ma pomysłu jak zaadaptować na polskie realia serial ktory pokochali Austriacy Niemcy Szwajcarzy i Włosi...
Awatar użytkownika
T z23

T z23 Nie Wrz 24, 2023 10:50 am

W oryginale nigdy psa nie ciągano na smyczy. Żenada
Awatar użytkownika
Rt56

Rt56 Sob Paź 14, 2023 9:05 pm

Żenująca gra tego nowego opiekuna Aleksa. Ciąganie tego biednego psa na smyczy to znęcanie się nad zwierzęciem
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 125 gości