WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
lolek

Koniec oferty UPC Polska. Nowi klienci z pakietami od Play bez m.in. TVP Info i Eurosportu 2

lolek Wto Maj 23, 2023 8:05 am

" Sieć kablowa UPC Polska sprzedaje teraz nowym klientom takie same pakiety jak operator telekomunikacyjny Play, który ją przejął. " ........ poszli tropem Vectry, która ponad 2 lata temu przejeła Multimedię i od tej pory nowym klientom wciska już tylko ofertę Vectry. Tylko klienci przedłużający umowę z Multimedią mogą miec ofertę Multimedii. Analogicznie (w przypadku dilu Play/UPC) tylko starzy klirnci UPC będą mogli przedłużać ofertę z UPC. Nowi będa mogli wybrac tylko ofertę Play.
Awatar użytkownika
Iras

Re: Koniec oferty UPC Polska. Nowi klienci z pakietami od Play bez m.in. TVP Info i Eurosportu 2

Iras Wto Maj 23, 2023 8:13 am

Żegnam UPC a tym bardziej PLAY
Awatar użytkownika
UPCLoverPlayNope

Re: Koniec oferty UPC Polska. Nowi klienci z pakietami od Play bez m.in. TVP Info i Eurosportu 2

UPCLoverPlayNope Wto Maj 23, 2023 8:31 am

Jestem klientem UPC Polska od lat. Od momentu połączenia call center z Play, załatwianie sprawy stało się katorgą. Teraz wszedłem z ciekawości poczytać o TV i internecie, nie rozumiem nic. Tak skomplikowanej oferty to ja jeszcze nie widziałem. Do tego w przypadku UPC mogłem sprawdzić czy u mnie jest możliwość podłączenia netu. A teraz to trzeba kontaktować się z call center. Dobrze, że wziąłem tylko na rok, minie okres i spadam stąd.
Awatar użytkownika
PioB

PioB Wto Maj 23, 2023 8:36 am

Nowa oferta bardzo zawiła i skomplikowana.
Awatar użytkownika
fgh

fgh Wto Maj 23, 2023 8:43 am

Dość ciekawa strategia żeby nie oferować pakietu TVP i skierować część klientów do konkurencji.
Awatar użytkownika
All

All Wto Maj 23, 2023 8:57 am

Ktoś ogląda TVP? :-D
Awatar użytkownika
Tomasz

Tomasz Wto Maj 23, 2023 8:58 am

Play nie może świadczyć usługi tv cyfrowej dla spółdzielni mieszkaniowej oraz wspólnoty bo już analogowej telewizji nie ma.Proponuja zakup usługi Play i to droższej z umową na 2lata.Nie ma oferty Pakiet podstawowy 32kanały za 15zł tyle było do tej pory.Nie ma kanałów z Mux-8 i TVP info.
Awatar użytkownika
m.

m. Wto Maj 23, 2023 9:07 am

Ale bałaganu narobili. Inni operatorzy mogą zacierać ręce.
Awatar użytkownika
Widzka

Widzka Wto Maj 23, 2023 9:16 am

Gdyby zabrali TVN24 to by ale było!
Awatar użytkownika
Kafar

Kafar Wto Maj 23, 2023 9:18 am

"All" napisał(a): Ktoś ogląda TVP?

Ja. Coś nie pasi?
Awatar użytkownika
Rzekłem

Rzekłem Wto Maj 23, 2023 10:12 am

"All" napisał(a): Ktoś ogląda TVP?

Czym się różni TVP od TVN prócz ostatniej litery? Taki sam poziom prop@gandy i m@nipulacji.
Awatar użytkownika
asd

asd Wto Maj 23, 2023 10:56 am

Co za dziadowska oferta programowa względem UPC ,czas spadać do innej sieci kablowej.
Awatar użytkownika
grazagrzech

grazagrzech Wto Maj 23, 2023 10:59 am

a jest jakaś nagrywarka do dekodera TV?
Awatar użytkownika
tom85

tom85 Wto Maj 23, 2023 11:00 am

Brak nawet Eurosport 2 ? Przegięcie jakieś...
Awatar użytkownika
Bert

Bert Wto Maj 23, 2023 11:14 am

Play to najgorsza sieć a tym bardziej kłamią w reklamie że oferują ŚWIATŁOWÓD za 35 zł jakoś patrzyłem na stronie play i do 300 MB oferują za 89 zł a nie za 35 zł a to spora różnica ,ja tam wybrałem Nju Światłowód za 49,99 zł i mam 300 MB download i 52 MB upload ,tak że Oferta Play to słaba jest
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości