WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
haha

Kontrola w fundacji zarządzanej przez komentatora TVP Info. Ws. dotacji z państwowego instytutu

haha Śro Cze 07, 2023 7:14 pm

Każdy byle aparatczyk ma dzisiaj swoją własną Fundację Wyciągania Pieniędzy Publicznych :)
Awatar użytkownika
Widz777

Re: Kontrola w fundacji zarządzanej przez komentatora TVP Info. Ws. dotacji z państwowego instytutu

Widz777 Śro Cze 07, 2023 9:04 pm

"haha" napisał(a): Każdy byle aparatczyk ma dzisiaj swoją własną Fundację Wyciągania Pieniędzy Publicznych

Kolejny "niezależny" "bezinteresowny" ekspert.
Przypomjiał mi się skecz kabaretu Tey
Targ diabła z aniołem "a teraz spróbuj lecieć"
Awatar użytkownika
grzech

Re: Kontrola w fundacji zarządzanej przez komentatora TVP Info. Ws. dotacji z państwowego instytutu

grzech Śro Cze 07, 2023 9:26 pm

Niemożliwe! Ma związki z TVP i nie jest nieskazitelny? To byłby pierwszy taki przypadek w historii!
Awatar użytkownika
Media

Media Śro Cze 07, 2023 11:28 pm

Nikt o tym przygłupim słupie nie słyszał, a potem zaczął codziennie lizać tyłek pisowi w TVP.
Awatar użytkownika
Anna

Anna Czw Cze 08, 2023 2:33 am

A ja chce 25 lat więzienia dla Manasterskiego, ot tak sobie chcę.
Awatar użytkownika
Narodowy Instytut Wolności

Narodowy Instytut Wolności Śro Cze 28, 2023 3:55 pm

to kolejny, pisowski nowotwór służący jedynie wyciąganiu kasy z naszych kieszeni.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości