WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje na temat formatów

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
endrew

Kozyra w Mam Talent

endrew Śro Lip 13, 2011 1:55 pm

Co sądzicie o tym angażu? Pierwsze relacje nie są dla niego korzystne. Dla mnie koleś jest irytujący, nie wiem czy nie zepsuje formatu....
Awatar użytkownika
Leo23

Re: Kozyra w Mam Talent

Leo23 Pon Sie 01, 2011 9:40 pm

Tak, wszelkie znaki na niebie i na ziemi wskazują, że Kozyra nie dorówna Wojewódzkiemu, który bądź co bądź przyciągał do ekranów wielu widzów, w tym i mnie.
Awatar użytkownika
Madman

Madman Wto Sie 02, 2011 10:59 pm

A ja mam dość ciągłego oglądania twarzy Wojewódzkiego na ekranie. Po X-Factor i jego nieuczciwych zagrywkach i wypowiedziach, z którymi trudno się zgodzić, tym bardziej. Kozyra zapowiada się od Pana Kuby znacznie bardziej interesująco - przynajmniej można liczyć na świeże spojrzenie.
Awatar użytkownika
uj

uj Wto Sie 09, 2011 12:55 pm

Bez Kuby oglądalność spadnie, a ci co narzekali na Wojewódzkiego raczej teraz i tak nie ruszą szturmem przed telewizory, bo Kozyra to słabiutki zamiennik i ponoć niezbyt sobie radzi.
Awatar użytkownika
goofy

goofy Czw Sie 11, 2011 10:14 am

Poczekajmy na premierę pierwszych kilku odcinków... Być może wiadomości o nieradzącym sobie Kozyrze są mocno przesadzone.
Awatar użytkownika
BasiaB

BasiaB Pon Sie 15, 2011 6:35 pm

No właśnie, na dobrą sprawę nikt nie widział jeszcze nowej serii, a już na Kozyrze psy się wiesza. Jestem przeciwna poddawaniu się opiniom nie wiadomo kogo. Przekonam się sama.
Awatar użytkownika
corner

corner Wto Sie 23, 2011 5:32 pm

BasiaB napisał(a):No właśnie, na dobrą sprawę nikt nie widział jeszcze nowej serii, a już na Kozyrze psy się wiesza. Jestem przeciwna poddawaniu się opiniom nie wiadomo kogo. Przekonam się sama.

Ale realnie na to patrząc nie ma szans, żeby Kozyra w pełni wypełnił pustkę po Wojewódzkim. Ciekawy jestem czy będzie choć się starał mu dorównać, czy pozostanie w cieniu dwóch pań po bokach.
Awatar użytkownika
dostrep

dostrep Pią Sie 26, 2011 11:09 pm

Kozyra nie wzbudza u mnie należytej sympatii... Nie przekonuje mnie już po fotkach.
Awatar użytkownika
jago.wita

jago.wita Czw Wrz 22, 2016 2:25 pm

Bardzo go lubiłam! A do tego było na kim oko zawiesić, heh :)
Awatar użytkownika
JowitaS

JowitaS Czw Kwi 20, 2017 12:59 pm

Wojewódzki to wojewódzki, bynajmniej się działo.
Wróć do Mam talent, Top Model

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości