WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Tomek.k

Krzysztof Stanowski znów w „Poranku” Kanału Sportowego. „Omsknął mi się palec”

Tomek.k Pią Wrz 22, 2023 7:39 am

Piękna bajeczka że mu się palec omksnął.
Awatar użytkownika
Tomekk2803

Re: Krzysztof Stanowski znów w „Poranku” Kanału Sportowego. „Omsknął mi się palec”

Tomekk2803 Pią Wrz 22, 2023 8:09 am

Tymczasem dalej na jednym z jego kont społecznościowych nie ma informacji że jest w Kanale Sportowym.
Awatar użytkownika
bstok

Re: Krzysztof Stanowski znów w „Poranku” Kanału Sportowego. „Omsknął mi się palec”

bstok Pią Wrz 22, 2023 8:25 am

kanal sportowy bez stanowskiego moze pakowac manele i isc na wojne pod bachmut
smokowski z borkiem czy polem nie maja jajec do publicystyki w stylu stanowskiego ktory jest koniem pociagowym tego projektu medialnego
Awatar użytkownika
Dana0900

Dana0900 Pią Wrz 22, 2023 8:37 am

Najman i Janoszek znudzili się widzom, więc trzeba sztucznie podbijać zainteresowanie takimi wrzutkami. Stanowski jest uzależniony od atencji i musi robić takie rzeczy czekając na kolejnego trzecioligowego celebrytę, którego będzie mógł zdemaskować.
Awatar użytkownika
h

h Pią Wrz 22, 2023 8:47 am

ksysiu dawaj, dawaj, bo 15 może się skończyć żyła złota.
Awatar użytkownika
alt

alt Pią Wrz 22, 2023 9:02 am

I tak się drodzy państwo negocjuje podwyżkę
Awatar użytkownika
wermint

wermint Pią Wrz 22, 2023 10:19 am

A jutro news o tym, że Stanoski zjadł śniadanie i wypił kawę.
A pojutrze, że jednak herbatę.
Awatar użytkownika
qba

qba Pią Wrz 22, 2023 10:39 am

"Dana0900" napisał(a): [..]Stanowski jest uzależniony od atencji [...].

Proszę przeczytać i zrozumieć definicję słowa atencja.
Awatar użytkownika
leo

leo Pią Wrz 22, 2023 11:48 am

4 udziałowców Kanału Sportowego ma po 25%, ale filmy realizowane przez Stanowskiego mają około 10 razy więcej wyświetleń niż filmy pozostałych członków Zarządu. Stanowski liczyć potrafi i wie, że poradzi sobie bez Kanału Sportowego. Może to być też element negocjacyjny ze strony Stanowskiego, aby uzyskać większą część zysków. Najlepsze karty ma w ręku. 🙂
Awatar użytkownika
aaaaa

aaaaa Pią Wrz 22, 2023 12:46 pm

to po co Lesnodorski był zamiast niego na spotkaniu? Po co wysyła pełnomocnika?
Awatar użytkownika
coachu

coachu Pią Wrz 22, 2023 4:08 pm

Po tym co i jak powiedział widać, że coś jest na rzeczy.
Być może trwa w ciszy rozdział i podział, a póki co Stanowski będzie dalej puszczał swoje programy. W końcu to jego zysk.
Awatar użytkownika
Brozi2o

Brozi2o Pią Wrz 22, 2023 5:30 pm

Trzeba czytać między wierszami. Ewidentnie coś się szykuje...
Awatar użytkownika
O

O Pią Wrz 22, 2023 9:39 pm

Niepotrzebny powrót. Ego nie mieścię w sieci
Awatar użytkownika
GG GB

GG GB Pią Wrz 22, 2023 11:36 pm

Ludziki. Ten gość pije. Przyznawał się do tego w jakichś transmisjach. Gdyby pił jak każdy inny Polak, miałby czerwoną napuchniętą twarz. Ale zobaczcie na zdjęcie. Żółty. Zaczyna się marskość wątroby.

U takich ludzi pomyłki zdarzają się notorycznie.
Awatar użytkownika
Gość

Gość Sob Wrz 23, 2023 12:35 pm

Już nie macie pomysłów na tytuły ?
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości