WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Jagal

„Łowca pedofilów” w Polsat Play

Jagal Wto Lis 29, 2016 9:34 pm

Im więcej takich programów tym lepiej! Trzeba uczyć ludzi jak najlepiej chronić swoje dzieci... Brawo polsat za pomysł!
Awatar użytkownika
Maria

Re: „Łowca pedofilów” w Polsat Play

Maria Śro Lis 30, 2016 12:09 am

Mam nadzieję, że faktycznie Polsat zrobił dobry program i będzie można się "nauczyć" jakoś unikać w sieci spotkań z Pedofilami. Niestety jest coraz więcej przypadków ich aktywności w sieci, więc program pokazujący ścieżkę ich działania będzie bardzo przydatny dla rodziców i dzieci.
Awatar użytkownika
janek krajewski

janek krajewski Śro Lis 30, 2016 12:50 pm

Dość kontrowersyjny temat programu. Z cała pewnością będzie ciekawy i będzie budził emocje. Jestem przekonany, że jego emisja w Polsacie wpłynie na zwiększenie się świadomości o zagrożeniach, jakie niesie sieć.
Awatar użytkownika
j

j Śro Lis 30, 2016 5:56 pm

Ciekawe jakie ty masz gościu prawo przeprowadzać prowokacje skoro to są kompetencje służb? Drugi Stonoga się znalazł. Udowodnij w sądzie później, że to pedofil skoro z dorosłym facetem się umówił nie z dzieckiem.
Awatar użytkownika
gogos

gogos Pią Gru 02, 2016 8:05 pm

"frv" napisał(a): tacy lowcy to maja cos z glowa a czesto sami sa pedofilami

O co Tobie chodzi? Facet robi dobrą robotę a Ty chłopie szukasz dziury w całym oraz obrażasz człowieka, którego nie znasz. Nie kumam.
Awatar użytkownika
hmm

hmm Nie Gru 04, 2016 4:14 am

"gogos" napisał(a):
"frv" napisał(a): tacy lowcy to maja cos z glowa a czesto sami sa pedofilami

O co Tobie chodzi? Facet robi dobrą robotę a Ty chłopie szukasz dziury w całym oraz obrażasz człowieka, którego nie znasz. Nie kumam.

widze ze koment zostal wywalony

tak czy siak odpowiadam

osoby podaje za maloletnie dziewczynki maja cos z glowa i czesto maksuja tym swoje pedofilskie ciagoty
Awatar użytkownika
ysia

ysia Sob Sty 28, 2017 12:41 am

witam. dla mnie to najgłubszy film jaki widziałem . tytuł jak naj bardziej ale treść to badziew . gdyby to były dzieci nie wiem 1o ,12 albo mniej to OK , ale 14,8 albo smo 14 lat to farsa . dla czego ma facet odpowiadać karnie za to że małolata chce się bzykać , albo zarobić . w danii chcą obniżyć wiek do 13 la . w innych kulturach to norma . z resztą jak che t o co chodzi rok w tom czy w tamtą to jest jej sprawa . a pan krzyś niech sie wezmie za prawdziwych pedofili , a nie amatorów swierzej cielecinki . to może niech łowi galerianki ...
Awatar użytkownika
JA

JA Pon Lut 20, 2017 2:44 am

"" napisał(a): witam. dla mnie to najgłubszy film jaki widziałem . tytuł jak naj bardziej ale treść to badziew . gdyby to były dzieci nie wiem 1o ,12 albo mniej to OK , ale 14,8 albo smo 14 lat to farsa . dla czego ma facet odpowiadać karnie za to że małolata chce się bzykać , albo zarobić . w danii chcą obniżyć wiek do 13 la . w innych kulturach to norma . z resztą jak che t o co chodzi rok w tom czy w tamtą to jest jej sprawa . a pan krzyś niech sie wezmie za prawdziwych pedofili , a nie amatorów swierzej cielecinki . to może niech łowi galerianki ...
Męczące jest czytanie tego co napisałeś.. ;/ Sam masz 13 lat? Naucz się może pisać.. i wara od niego
Awatar użytkownika
emerytka

emerytka Nie Lut 04, 2018 9:17 pm

Ten łowca pan Dymkowski, czy jak go tam zwą jest jakiś dziwny, na Boga na wizji pokazujcie tylko policjantów ,a nie tego osobnika, ponieważ zachowuje się obleśnie, te jego miny, głupie wypowiedzi , tak jak by go to wszystko bardzo zadawalało. Przecież do prowokacji i zatrzymania pedofilów są specjalne służby, a nie taki podejrzany dziwak , patrzeć na niego nie da się ani słuchać.
Awatar użytkownika
mario

mario Pią Lut 22, 2019 11:56 pm

Witam nie ogladalem waszych programow wczesniej,dzisiaj byl pierwszy raz i powiem tak.To istna prowokacja naciagacie sami faceta zeby sie umowił z nieletnią i to nie jest w porzadku .A Pan prowadzacy chyba sam chetnie wylizał by Ci ....ke bo strasznie sie napala.Dla mnie to dno ,chcesz szukac pewdofili jestes taki odwazny to zajmij sie Klerem.
Awatar użytkownika
Ja

Ja Śro Lis 20, 2019 6:49 am

Trafi swój na swego i skonczy jak leper,ten serial to jedna prowokacja tylko nie za darmo,chlopie idz do normalnej roboty do kopalni
Awatar użytkownika
dario

dario Wto Gru 03, 2019 1:22 pm

super pozdro panie krzysiu lapie pan ich jak najwiecej super serial szkoda ze nie moze pan lapac jeszcze gwalcicieli pozdrawiam was jestescie super
Awatar użytkownika
Tomasz

Tomasz Czw Mar 05, 2020 12:15 am

śledzę tego Bohatera i nie wierze 2020-03-04 23-08 polsat play gościu niema co robić ma ze sobą panienkę która gra dziewczynkę 12-13 lat niema pracy zapewne gosciu tylko siedzi w necie i sie umawia jako dziecko tzn na siłe naciąga ludzi i zgłasza potem na policje i czuje sie bohateram p.s radiowozy pochodzą z tv4 policjanci i policjantki
Awatar użytkownika
Matka

Matka Nie Mar 08, 2020 3:09 pm

Jestem za czymś takim przyjemniej wiem ze cos jest z tym robione a nie zostawione bez kontroli
Awatar użytkownika
Marcin

Marcin Pon Mar 09, 2020 3:11 pm

Dobrą robotę gościu wykonuje ale Marek kierowca łamie przepisy drogowe np odcinek 43 - nie zatrzymuje się przed znakiem stop,hm??? Nie neguję tego co robią bo chronią dzieci ale nie sami będą ok z prawem np drogowym.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości