WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
LGOM

Lubimy radio

LGOM Śro Lut 01, 2023 5:23 pm

Radio uber alles. Niestety ostatnio tylko i wyłącznie w sieci. Rockserwis FM, Radio Nowy Świat, czasem R 357... Na UKFie nie ma już czego słuchać.
Awatar użytkownika
Gal

Re: Lubimy radio

Gal Śro Lut 01, 2023 5:37 pm

Fakt, że na UKF nie ma czego słuchać. Dodam, że z DAB+ jest jeszcze gorzej. Ja słucham radia prawie wyłącznie przez Internet. Głownie RMF24 i Radia Danielka.
Awatar użytkownika
37-latek

37-latek Śro Lut 01, 2023 6:41 pm

Tyle że publiczne Polskie Radio nie wchodzi w skład Komitetu Badań Radiowych, do którego należą tylko prywatne rozgłośnie komercyjne. Mówię to, ponieważ moją ulubioną rozgłośnią jest Dwójka, której targetem docelowym są głównie osoby z wykształceniem wyższym magisterskim. Dwójka jako jedyna rozgłośnia w naszym kraju w pełni realizuje swoją misję, puszczając głównie muzykę klasyczną i rzadziej jazz (głównie w piątkowe poranki). W Dwójce nie ma też tych irytujących reklam leków i supermarketów, co mnie bardzo cieszy.
Awatar użytkownika
Pawel

Pawel Śro Lut 01, 2023 10:25 pm

B.lubie sluchac radia z klasycznego odbiornika,ale tez tv i korzystac z netu.
Awatar użytkownika
.

. Czw Lut 02, 2023 7:50 am

Lubimy radio tylko na FMie zostało bardzo mało ciekawych stacji, dominują zagłuszacze odgłosów betoniarki i silnika w traktorze...
Awatar użytkownika
HR Eurozet

HR Eurozet Czw Lut 02, 2023 9:18 am

Oho! "Specjaliści" od radia się zlecieli i kraczą. To te smutasy co im wszędzie CV odrzucali "mszczą" się pewnie :)))
Przyjmijcie do wiadomości, że możecie być radiowcami maximum w Radiu Zbrosza Duża.
Awatar użytkownika
Znawca

Znawca Czw Lut 02, 2023 10:15 am

Najczęściej słucham w aucie. RMF MAXXX, RMF FM I POLSKIE RADIO 24. Jak w domu to Rmf FM, Trójka lub Zlote Przeboje. Nigdy nie słucham RNS i 357 bo to straszny shit.
Awatar użytkownika
37-latek

37-latek Czw Lut 02, 2023 11:18 am

"Znawca " napisał(a): Najczęściej słucham w aucie. RMF MAXXX, RMF FM I POLSKIE RADIO 24. Jak w domu to Rmf FM, Trójka lub Zlote Przeboje. Nigdy nie słucham RNS i 357 bo to straszny shit.

Nie słucham RMF-u, bo ta krakowska rozgłośnia coraz bardziej zaczyna mi się kojarzyć z Lożą, na czele której stoi Wielki Mistrz Adam Czerwiński.
Awatar użytkownika
qba

qba Czw Lut 02, 2023 12:44 pm

Bardzo lubię słuchać radia na FM, ale bardzo nie lubię głupkowatych bloków reklamowych szczególnie tych z Marianem i Barbarą oraz z żółtą maścią z apteki.
Awatar użytkownika
euroklozet

euroklozet Pią Lut 03, 2023 1:15 am

HR Euroklozet - spuść wodę bo śmierdzisz
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości