WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
prawnik

Magdalena Ogórek: wyproszono mnie z trzech warszawskich sklepów, bo pracuję w Telewizji Polskiej

prawnik Sob Gru 09, 2017 8:31 pm

Praca w TVP to nie jest jedyna rzecz, którą ludzie wypominają pani Ogórek. Wybory prezydenckie i to, jak owa osoba zawiodła swych wyborców zostało bardzo dobrze zapamiętane. Doczekało się nawet uwiecznienia w kabaretach.
Awatar użytkownika
Inter

Re: Magdalena Ogórek: wyproszono mnie z trzech warszawskich sklepów, bo pracuję w Telewizji Polskiej

Inter Sob Gru 09, 2017 8:36 pm

Problem Pani to nie TVP, tylko to co Pani głosi i jak zmieniła poglądy od wyborów prezydenckich, dla szmalu wszystko.
Awatar użytkownika
Marcin

Re: Magdalena Ogórek: wyproszono mnie z trzech warszawskich sklepów, bo pracuję w Telewizji Polskiej

Marcin Sob Gru 09, 2017 8:36 pm

Pani Magdo - pilnie proszę ogłosić nazwy i adresy tych sklepów. Bojkot sprzątnie je z powierzchni ziemi.
Awatar użytkownika
Thara

Thara Sob Gru 09, 2017 8:37 pm

Ci europejscy... tolerancyjni... i światowi wyborcy pewnej partii mającej w nazwie "obywatelska". Nienawiść do Jarosława Kaczyńskiego pada niektórym na mózg.
Awatar użytkownika
Anka

Anka Sob Gru 09, 2017 8:41 pm

Bardzo się cieszę, z mojego sklepu też panią wyproszą.
Awatar użytkownika
jbb

jbb Sob Gru 09, 2017 8:45 pm

"Thara" napisał(a): Ci europejscy... tolerancyjni... i światowi wyborcy pewnej partii mającej w nazwie "obywatelska". Nienawiść do Jarosława Kaczyńskiego pada niektórym na mózg.

A niektórym pada na mózg nienawiść do Tuska i sąsiadów. Ot takie waśnie plemienne dla wioskowego ludu.
Awatar użytkownika
jaca

jaca Sob Gru 09, 2017 8:46 pm

Chyba nikt nie uwierzy w tę bzdurę? Ta kobieta to mitomanka. Niech ona sama poda nazwy tych sklepów - wtedy uwierzę.
Awatar użytkownika
007

007 Sob Gru 09, 2017 8:51 pm

W ani jedno słowo tego politycznego, karierowiczowskiego kameleona nie wierzę. Ta pani zrobi wszystko, oby tylko na siebie zwrócić uwagę.
Awatar użytkownika
Noname

Noname Sob Gru 09, 2017 9:06 pm

Na początku (kilka lat temu) wydawała się mądra i inteligentna. Teraz jest już tylko żałosna i żenująca...
Awatar użytkownika
bld

bld Sob Gru 09, 2017 9:10 pm

"Anka" napisał(a): Bardzo się cieszę, z mojego sklepu też panią wyproszą.

Odważna postawa, brawo! A jak się sklep nazywa i gdzie się znajduje? :)
Awatar użytkownika
Thara

Thara Sob Gru 09, 2017 9:16 pm

"jbb" napisał(a):
"Thara" napisał(a): Ci europejscy... tolerancyjni... i światowi wyborcy pewnej partii mającej w nazwie "obywatelska". Nienawiść do Jarosława Kaczyńskiego pada niektórym na mózg.

A niektórym pada na mózg nienawiść do Tuska i sąsiadów. Ot takie waśnie plemienne dla wioskowego ludu.

Niedługo trza będzie deklarować w warzywniaku albo markecie afiliacje polityczna. Paranoja
Awatar użytkownika
A romanse

A romanse Sob Gru 09, 2017 9:47 pm

Tez Pani ujawni?
Awatar użytkownika
prawnik

prawnik Sob Gru 09, 2017 9:48 pm

"Inter" napisał(a): Problem Pani to nie TVP, tylko to co Pani głosi i jak zmieniła poglądy od wyborów prezydenckich, dla szmalu wszystko.

Nie bagatelizujmy służby w TVP. Ale nie słyszałem, żeby w sklepie odmówiono obsługiwania Paczuskiej lub Ziemca, więc sama służba w TVP nie starczy.
Ale Polska to kraj bardziej chłodnej Północy, niż ekspresyjnego Południa. Trzeba się mocno napracować, żeby ktoś cię w sklepie rozpoznał, zareagował i nie chciał obsłużyć.
Awatar użytkownika
Kasia

Kasia Sob Gru 09, 2017 9:51 pm

Mitomanka podkręca wokół siebie atmosferę, przeczuwa, że coś jej się kończy :-)
Awatar użytkownika
qusior

qusior Sob Gru 09, 2017 10:06 pm

"Marcin" napisał(a): Pani Magdo - pilnie proszę ogłosić nazwy i adresy tych sklepów. Bojkot sprzątnie je z powierzchni ziemi.
w sensie? chcecie Panią Magdę bojkotować?
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: admin oraz 27 gości