WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Lolo

Re: Maryla Rodowicz krytykuje TVP i PiS. Co dalej z jej udziałem w "The Voice Senior"?

Lolo Śro Lut 01, 2023 9:57 pm

Kiedy wreszcie ta stara kobieta zniknie z przestrzeni publicznej?
Awatar użytkownika
Zijka

Re: Maryla Rodowicz krytykuje TVP i PiS. Co dalej z jej udziałem w "The Voice Senior"?

Zijka Czw Lut 02, 2023 12:29 am

Zawsze wiedziała gdzie są konfitury. Znaczy że PiS przegra wybory.
Awatar użytkownika
Siwa

Siwa Czw Lut 02, 2023 6:43 pm

Zastanawiam się dlaczego te śmieszne celebrytki myślą ( chociaż to zbyt duże słowo) ,że są naprawdę mądre? Gdyby Maryla była osobą inteligentną nigdy by sobie nie strzelała w kolano...tym bardziej,że nieustannie narzeka na biedę (?)... Te ,,gwiazdy " uwierzyły w swoją mądrość, której z reguły nigdy nie posiadły...
Awatar użytkownika
Marcin Kowalczyk

Marcin Kowalczyk Pią Lut 03, 2023 2:05 am

Jak jej nie pasi, to wypad z klubu. Mam dość celebrytów, robiących karierę w komunie, którym moja telewizja nie odpowiada. Rząd, który Marylce się nie podoba, to rząd na które głosuję, bo gorzej jak za Tuska nie było w wolnej Polsce nigdy!

Na jesień idę znów takim "oświeconym" gwiazdeczko zrobić na złość i pokazać im gdzie ich miejsce - w POlitycznej oPOzycji 😉
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 38 gości