WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
fan

Maryla Rodowicz krytykuje TVP i PiS. Co dalej z jej udziałem w "The Voice Senior"?

fan Śro Lut 01, 2023 7:31 am

Pani Maryli, niech Pani nie łączy polityki z piosenką. Każdy ma jakieś poglądy, ale po co to tak publicznie nagłaśniać. Szkoda, mimo tak wielkich zasług i dorobku artystycznego, bardzo szkoda.
Awatar użytkownika
Adwersarz

Re: Maryla Rodowicz krytykuje TVP i PiS. Co dalej z jej udziałem w "The Voice Senior"?

Adwersarz Śro Lut 01, 2023 7:45 am

Oj, oj, oj, ale pieniążki od tego "reżimu" to przez lata nie śmierdziały? Teraz dorabiamy sobie ideologie? Obrzydliwe babsko, któremu nie przeszkadzały uściski z Fidelem i PRL.
Awatar użytkownika
Romuś

Re: Maryla Rodowicz krytykuje TVP i PiS. Co dalej z jej udziałem w "The Voice Senior"?

Romuś Śro Lut 01, 2023 7:49 am

Świetna okazja żeby przed wyborami pokazać, że w TVP występują ludzie o różnych poglądach i że jest tam pełny pluralizm.
Coś w stylu: patrzcie jakie bzdury opowiada ta opozycja, przecież dla nas nie liczą się poglądy polityczne artystów. To opozycja (hehe, demokratyczna) chce za poglądy wsadzać do więzienia.

Tylko czy kierownictwo TVP na to wpadnie, żeby wykorzystać koncesjonowaną opozycjonistkę?
Awatar użytkownika
G

G Śro Lut 01, 2023 8:05 am

Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść.
Awatar użytkownika
xyv

xyv Śro Lut 01, 2023 8:12 am

mam pytanie poco się godziła jak teraz jej nie odpowiada trzeba było powiedzieć NIE . klakierka do stacji którą popiera i już .
Awatar użytkownika
patriota

patriota Śro Lut 01, 2023 8:21 am

Dla niej reżimowa telewizja ha ha ha! Zapytajcie wśród komunistycznych dygnitarzy o czerwony materac, to dowiecie się więcej o upodobaniach czerwonej damy PRL-u. Hipokrytka, skończone moralne dno.
Awatar użytkownika
Jamek

Jamek Śro Lut 01, 2023 8:24 am

Rodowicz ośmieszyła...najpiew śpiewała dla Kurskich a teraz udaje
Awatar użytkownika
Twoje imię

Twoje imię Śro Lut 01, 2023 8:28 am

ehe, poczuła wiatr zmian i zawczasu przestawia żagle
Awatar użytkownika
MaugoŚka

MaugoŚka Śro Lut 01, 2023 8:53 am

Ta starracwaniarra chce po prostu więcej kasy i pewnie coś ma na oku u konkurencji, bo dotąd hipokryzja ciekła jej uszami. Mocny niesmak mówić takie bzdury ustami babci w cekinach nad grobem, która była pieszczochem prlu i wielkiego brata.
Awatar użytkownika
Normalny

Normalny Śro Lut 01, 2023 9:20 am

Jak widać Marylka też się przygotowywuje na jesienne wybory.
Awatar użytkownika
aha

aha Śro Lut 01, 2023 9:41 am

"fan" napisał(a): Pani Maryli, niech Pani nie łączy polityki z piosenką. Każdy ma jakieś poglądy, ale po co to tak publicznie nagłaśniać. Szkoda, mimo tak wielkich zasług i dorobku artystycznego, bardzo szkoda.

Kolega chyba o tzw. moralności nie słyszał? Ta moralność i tak o kilka lat za późno. Trzeba mówić głośno o pewnych sprawa, ewentualnie ich ocenę zostawić innym. Ale Maryla w PRL miała paszport i Porsze, a inni dostawali na ulicach po nerkach. Niczym Pietrzak, który tak walczył z PRL, że dla nich śpiewał.
Awatar użytkownika
hmm

hmm Śro Lut 01, 2023 9:43 am

Napisała pieszczoszka komunistów. Pani rozrodowicz trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny.
Awatar użytkownika
Zenon

Zenon Śro Lut 01, 2023 9:56 am

A w Opolu w tym roku i tak pewnie wystąpi...
Awatar użytkownika
Corozon

Corozon Śro Lut 01, 2023 10:35 am

Maryla ciebie nie wykorzystał Kurski tylko co najwyżej jaroszewicz albo jaruzel. Uwielbiam jak nasza rodzina ałła pugaczowa, udaje artystkę :D
Awatar użytkownika
Bona

Bona Śro Lut 01, 2023 11:16 am

Rodowicz doskonale wie czym jest reżim w komunie żyła niech nie kłamie że teraz jest reżim jak by był to nie było byjej krytyki a jaka ona jest pokazała w filmie o sobie
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 11 gości