WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
janek

Re: Maryla Rodowicz krytykuje TVP i PiS. Co dalej z jej udziałem w "The Voice Senior"?

janek Śro Lut 01, 2023 12:14 pm

babcia babcia wstyd babcia obciach
Awatar użytkownika
Dariusz

Re: Maryla Rodowicz krytykuje TVP i PiS. Co dalej z jej udziałem w "The Voice Senior"?

Dariusz Śro Lut 01, 2023 12:15 pm

"Co dalej z jej udziałem w The Voice Senior?" Nic - program został zarejestrowany w ubiegłym roku.
Awatar użytkownika
Maria

Maria Śro Lut 01, 2023 12:27 pm

Hipokryzja level hard, reżim komunistyczny ( więzienia, wroki, tortury - "ścieżki zdrowia", zabójstwa) jej nie przeszkadzał. O akcji "Hiacynt" nie wspomnę...
Awatar użytkownika
Pan Tau

Pan Tau Śro Lut 01, 2023 12:31 pm

Przecież ona większość swej kariery występowała w telewizji reżimowej.
Awatar użytkownika
Pankracy

Pankracy Śro Lut 01, 2023 12:54 pm

"Pan Tau " napisał(a): Przecież ona większość swej kariery występowała w telewizji reżimowej.

Ale wtedy był dobry reżim. Wszyscy jej d... miodem smarowali.
Awatar użytkownika
Ccc

Ccc Śro Lut 01, 2023 1:20 pm

Wywalić staruchę
Awatar użytkownika
Marcin

Marcin Śro Lut 01, 2023 2:23 pm

No popatrzcie... A jak latami kasę na oczka kładli, to tego nie widzała. Kocham taka obłudę i takich ludzi omijał duzyl łukiem.
Awatar użytkownika
Jacek

Jacek Śro Lut 01, 2023 2:38 pm

Szczerze mówiąc lubię się pogapić na "Voice of senior", a jak jeszcze łyknę sobie Perły, to nawet się wzruszam...
Awatar użytkownika
aaa

aaa Śro Lut 01, 2023 2:46 pm

o jaka stara i głupia i mało wiarygodna
Awatar użytkownika
a

a Śro Lut 01, 2023 2:50 pm

gdyby nie tvp to by dawno już biedę klepała i byłaby bez tej swojej rezydencji i porszxka.
Awatar użytkownika
Grzesiok

Grzesiok Śro Lut 01, 2023 2:51 pm

Nie lubie Maryle Zenkiem... Sławomir lepsze
Awatar użytkownika
Widz777

Widz777 Śro Lut 01, 2023 3:11 pm

"Adwersarz" napisał(a): Oj, oj, oj, ale pieniążki od tego "reżimu" to przez lata nie śmierdziały? Teraz dorabiamy sobie ideologie? Obrzydliwe babsko, któremu nie przeszkadzały uściski z Fidelem i PRL.

Cipuś a jakie ty masz zasługi w czym, międlenie anonimowego typa.
Awatar użytkownika
ElooelooO

ElooelooO Śro Lut 01, 2023 4:19 pm

W wojsie pewnie ma być sezon, dawno nagrany i zwyczajnie teraz żebrze o robotę w tewauenach, stąd te cyrki. Ona nie ma wstydu wygadywać takie brednie, nigdy nie miała wstydu się wyginać. Źyła jak pączek, kiedy Polacy klepali biedę. Ale sama kończy się już niestety. Trzeba jednak przyznac, że jako jedyna z tych seniorek komuny jeszcze ma głos, bo wszystkie dawno potraciły:, sipińska, santorka, nawet boska Sośnicka. A rodowicz koncertuje kolejne dekady. Chociaż to tylko odcinanie kuponów. Od dekad jedzie tylko na staaarych jak ona songach
Awatar użytkownika
a

a Śro Lut 01, 2023 5:34 pm

"Widz777" napisał(a):
"Adwersarz" napisał(a): Oj, oj, oj, ale pieniążki od tego "reżimu" to przez lata nie śmierdziały? Teraz dorabiamy sobie ideologie? Obrzydliwe babsko, któremu nie przeszkadzały uściski z Fidelem i PRL.

Cipuś a jakie ty masz zasługi w czym, międlenie anonimowego typa.

ona też zasług nie ma, bo piosenek nie pisze, nie komponuje, a głos jej to żadna rewelacja.
Awatar użytkownika
Zula

Zula Śro Lut 01, 2023 9:33 pm

Do Polsatu chce sie teraz przykleic, stara koniunkturalistka. Nowemu programowemu chciala sie przypodobac, bo wie ze nowy prezes TVP i tak by ja pogonil
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości