Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

McWrapy nie są za duże w reklamie McDonald’s - skarga oddalona (wideo)

Komisja Etyki Reklamy odrzuciła skargę zarzucającą spotowi telewizyjnemu McWrapów w McDonald’s wprowadzanie odbiorców w błąd. Autor protestu ocenił, że produkty w reklamie mają zbyt duży rozmiar.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post Dany » Pią Lip 23, 2010 12:55 am

ten z reklamy jest wiekszy, ale od zawsze wiadomo że reklamy kłamia, TV też kłamie...
Dany

Przeczytaj cały artykuł »

Re: McWrapy nie są za duże w reklamie McDonald’s - skarga oddalona (wideo)

Post EliMarmur » Pią Lip 23, 2010 8:55 am

Kiedyś zamówiłem w MD jakiegoś tosta. Na zdjęciu piękny - pomidorki, przyrumieniony boczuś wręcz rozpychają kanapkę. Dostałem jakiegoś płaskiego śledzia. Pokazuję sprzedawcy... czy nie uważa pan że to małe oszustwo? Tylko się uśmiechnął. Powiedział, że jak chcę może zwrócić pieniądze.
EliMarmur

Post Andrzej » Pią Lip 23, 2010 9:27 am

Na szczęscie nigdy tam nie jem.
Andrzej

Post Michał » Sob Lip 24, 2010 1:39 am

Ja kiedyś pożygałem się w macu w Gdańsku. Zażygałem im w godzinach szczytu 4 stanowiska sprzedażowe. Reklamowałem babce, że mięso nie było świeże w moim royalu a ta mnie wyśmiała to ją obżygałem. Jej śmiech od razu przeszedł w spazmatyczny płacz. Od tamtej pory jak tam wchodzę, to obsługę mam na najwyższym poziomie. Mówię wam obzygajcie kogoś w macu to dostaniecie więcej i lepiej za tę samą cenę.
Michał

Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca