WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Ano

Mecze PKO BP Ekstraklasy w Canal+ i TVP przez kolejne dwa sezony, nadawcy zapłacą 500 mln zł

Ano Pon Sie 24, 2020 4:48 pm

Strasznie przepłacili za tandetę. Przez to kluby płacą więcej mizernym kopaczom.
Awatar użytkownika
Ja

Re: Mecze PKO BP Ekstraklasy w Canal+ i TVP przez kolejne dwa sezony, nadawcy zapłacą 500 mln zł

Ja Pon Sie 24, 2020 5:37 pm

Miliard złotych? Chyba komuś słońce za bardzo przygrzało głowę.
Awatar użytkownika
jatoja

Re: Mecze PKO BP Ekstraklasy w Canal+ i TVP przez kolejne dwa sezony, nadawcy zapłacą 500 mln zł

jatoja Pon Sie 24, 2020 5:54 pm

Według artykułu nikt inny nie był zainteresowany prawami, więc zamiast zbijać cenę, odtrąbili sukces bo w fobie kryzysu będą płacili tyle samo co przed? Coś tu nie gra ( i nie mam na myśli kopaczy).
Awatar użytkownika
bredny

bredny Pon Sie 24, 2020 6:23 pm

Szaleństwo, 31 liga w Europie według rankingu UEFA a koszt wyższy niż wiele silniejszych lig.
Awatar użytkownika
Radosław

Radosław Pon Sie 24, 2020 6:59 pm

"Ano" napisał(a): Strasznie przepłacili za tandetę. Przez to kluby płacą więcej mizernym kopaczom.

Przepłacili ale jeszcze sukces odtrąbili. Wydając takie pieniądze powinni temat przemilczeć a nie ogłaszać że miliard poszedł na promocje jednej z najsłabszych lig w Europie.
Awatar użytkownika
KrzysztofBromberg1995

KrzysztofBromberg1995 Pon Sie 24, 2020 7:36 pm

Kurna, przecież Polsat mógłby dużo bardziej walczyć o Ekstraklasę, a nie TVP
Awatar użytkownika
Sandzi

Sandzi Pon Sie 24, 2020 8:02 pm

Samorządy powinny mieć zakaz finansowania klubow piłkarskich
Awatar użytkownika
Mikla

Mikla Pon Sie 24, 2020 8:07 pm

Jak to jest: W TVP mecze reprezentacji, Liga Mistrzów, Ekstraklasa...a bajka o Lewandowskim w TVNie... Mistrzowie zwodów :)
Awatar użytkownika
Tubylec

Tubylec Pon Sie 24, 2020 8:32 pm

Sztab Generalny LWP doszedł do porozumienia?
Awatar użytkownika
Tubylec

Tubylec Pon Sie 24, 2020 8:34 pm

"Mikla" napisał(a): Jak to jest: W TVP mecze reprezentacji, Liga Mistrzów, Ekstraklasa...a bajka o Lewandowskim w TVNie... Mistrzowie zwodów
LWP zabroniła, bo deprecjonował kariery kopaczy dzieci matołów?
Awatar użytkownika
Tubylec

Tubylec Pon Sie 24, 2020 10:04 pm

"Ja" napisał(a): Miliard złotych? Chyba komuś słońce za bardzo przygrzało głowę.
Potomkowie sowieckich okupantów mają sie dobrze?
Awatar użytkownika
lwp

lwp Pon Sie 24, 2020 10:05 pm

To państwo działa teoretycznie...
Awatar użytkownika
KrzysztofBromberg1995

KrzysztofBromberg1995 Pon Sie 24, 2020 10:07 pm

"Ja" napisał(a): Miliard złotych? Chyba komuś słońce za bardzo przygrzało głowę.

4 lata Ekstraklasy za 1 mld, z czego 250 mln jeden sezon. Teraz weź to uzbieraj na te prawa
Awatar użytkownika
Tomek

Tomek Pon Sie 24, 2020 10:18 pm

Dopóki Polsat ma licencję na mecze 1 Ligi pchanie się do Ekstraklasy nie ma sensu tak już nieraz pisałem mają za mało ludzi,za mało sprzętu i za mało miejsca w ramówce.
Pamiętam jak większość kibiców się buntowała jak Polsat Sport wyznaczał godziny spotkań sobota/niedziela godzina 11,00 czy nawet 13.00
Bo później nie mieli juź miejsca na antenie.
Więc nie widzę tu miejsca by Polsat mógł o tą ekstraklasę zawalczyć.
Awatar użytkownika
mike

mike Wto Sie 25, 2020 8:11 am

Ekstraklasa to taki oksymoron językowy. Ani toto ekstra, ani klasa!
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości