WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Zucker

Re: Media powinny relacjonować obrady komisji „lex Tusk”, ale też wyjaśniać. „Zawód szambiarza, trzeba zatkać nos i robić swoje”

Zucker Wto Maj 30, 2023 6:53 am

Lewica boi się, ze po komisji Rywina ta ich kompletnie zepchnie w nicość.
Awatar użytkownika
Ulkiks

Re: Media powinny relacjonować obrady komisji „lex Tusk”, ale też wyjaśniać. „Zawód szambiarza, trzeba zatkać nos i robić swoje”

Ulkiks Wto Maj 30, 2023 6:57 am

No ciekawe ciekawe jak to się mówi uderz w stół, a nożyce się odezwą. Skoro jest taki jazgod, to na pewno jest coś na rzeczy i lobby rosyjsko - niemieckie nie chce, aby światło dzienne ujrzały niewygodne dla nich fakty. Inną kwestią jest to, że chyba żadna komisja pisowska nigdy niczego nie ujawniła, więc tym razem może być podobnie 😀
Awatar użytkownika
Polak

Polak Wto Maj 30, 2023 7:00 am

Panika wśród pewnych kręgów dziennikarskich właśnie się rozszerza. Czego tu się obawiać? Po co te lamenty? Nic złego nie zrobiłem dla Polski i Polaków z inspiracji rosyjskich wpływów, agentów i innych osób więc nic mi nie grozi.
Awatar użytkownika
no nie

no nie Wto Maj 30, 2023 8:57 am

"Polak" napisał(a): Panika wśród pewnych kręgów dziennikarskich właśnie się rozszerza. Czego tu się obawiać? Po co te lamenty? Nic złego nie zrobiłem dla Polski i Polaków z inspiracji rosyjskich wpływów, agentów i innych osób więc nic mi nie grozi.

tłumacz się, że nie jesteś wielbłądem albo agentem Kremla, bo jakiś wariat uzna cię za niego? No nie.
Awatar użytkownika
no no

no no Wto Maj 30, 2023 8:58 am

"Ulkiks" napisał(a): No ciekawe ciekawe jak to się mówi uderz w stół, a nożyce się odezwą. Skoro jest taki jazgod, to na pewno jest coś na rzeczy i lobby rosyjsko - niemieckie nie chce, aby światło dzienne ujrzały niewygodne dla nich fakty. Inną kwestią jest to, że chyba żadna komisja pisowska nigdy niczego nie ujawniła, więc tym razem może być podobnie 😀

znowu trolle pierwsze, ludzie ile wam płacą???
Awatar użytkownika
Fff

Fff Wto Maj 30, 2023 9:34 am

Totalna opozycja myśli,liczy na to że PIS jeszcze przed wyborami przesłucha Tuska i będą mogli zrobić z niego męczennika.Bedzie inaczej ,Tusk przed wyborami niebedzie przesłuchiwany.Beda poruszane inne tematy i przesłuchiwani ludzie nie ze świata polityki.
Awatar użytkownika
Trobek

Trobek Wto Maj 30, 2023 11:01 am

precz dudy precz przed PO było spokojnie gdy rządzą PiS to się dzieje teraz i rakiety....
Awatar użytkownika
Gosc

Gosc Wto Maj 30, 2023 11:07 am

A czy obrady kapturowego sądu będą jawne? Bo szykuje się niezły kabaret np. rola vateusza w projekcie przejmowania azotów, albo importy węgla, ropy.
Awatar użytkownika

***** *** Wto Maj 30, 2023 11:27 am

Duda powinien zwrócić swój dyplom prawniczy, skoro podpisał takiego niekonstytucyjnego gniota. Nawet student 1 roku prawa ma większą wiedzę nt. podstaw prawa konstytucyjnego niż nasza głowa państwa czy magister-kucharka z pseudotrybunału.
Awatar użytkownika
hiPOkryzja

hiPOkryzja Wto Maj 30, 2023 11:36 am

Wolne media wolne media a jak przychodzi co do czego to POlitycy patoopozycji chcą decydować w mediach co ma być pokazane a co nie ...co macie do ukrycia czego się boicie ??
Awatar użytkownika
HipokryzjaPiS

HipokryzjaPiS Wto Maj 30, 2023 11:40 am

"hiPOkryzja" napisał(a): co macie do ukrycia czego się boicie ??

Lepiej zapytaj się Obajtka i Sasina, co ukrywają w sprawie fuzji Lotosu i Orlenu, że boją się wpuścić kontrolerów z NIKu.
Awatar użytkownika
psotulec

psotulec Wto Maj 30, 2023 11:54 am

A może media w ogóle nie powinny pokazywać polityków ... Ja jestem za ...
Awatar użytkownika
menalis

menalis Wto Maj 30, 2023 12:03 pm

"Polak" napisał(a): Nic złego nie zrobiłem dla Polski i Polaków z inspiracji rosyjskich wpływów, agentów i innych osób więc nic mi nie grozi.

A skąd masz taką pewność?

Ja Cię widziałem jak kupowałeś od ruskich na bazarze.
Ale co kupowałeś, po co, dla kogo, za ile?
I czy ruski był zwykłym handlarzem?
Awatar użytkownika
Krzysztof p

Krzysztof p Wto Maj 30, 2023 12:13 pm

czas rozliczyć tych lewaków
Awatar użytkownika
LGOM

LGOM Wto Maj 30, 2023 12:13 pm

Ta tzw komisja to nic innego jak wypowiedzenie WSZYSTKIM Polakom wojny przez reżim kaczescu. Każdy - powtarzam: każdy obywatel może dostać dowolne zarzuty z kapelusza (lub z dudy). Polska oficjalnie stała się dyktaturą...
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości