WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Sonic

Michał Wodziński pokieruje „Faktem”. „To człowiek Grzegorza Jankowskiego”

Sonic Pią Wrz 29, 2023 6:59 am

GJ był ostatnim rednaczem, który miał jakaś wizję…
Awatar użytkownika
ccc

Re: Michał Wodziński pokieruje „Faktem”. „To człowiek Grzegorza Jankowskiego”

ccc Pią Wrz 29, 2023 7:07 am

Jankowski coś okropnego pod każdym względem
Awatar użytkownika
PiS

PiS Pią Wrz 29, 2023 7:24 am

Dziwne, człowiek pisowca Jankowskiego, kolega doradcy PiS Mariusza Chłopika zostaje namaszczony na naczelnego Faktu przed wyborami. W RASP obstawiają już trzecią kadencję PiS?
Awatar użytkownika
Wstyd

Wstyd Pią Wrz 29, 2023 7:44 am

A taki był Węglarczyk walczący o Wolne Media
Awatar użytkownika
Telewidz

Telewidz Pią Wrz 29, 2023 10:14 am

Pan Janowski w Polsacie bardzo mocno skręcił na prawo, jego goście są przekszykiwani jeśli mają inne pogody niż pan prowadzący. Irytujące jest machanie ręką, ta gestykulacja oznacza jak dla mnie próbę udowodnienia ,że goście w studio nie mają racji. Krzyki ,śmiech pana prowadzącego , proszę się opanować. Każdy ma prawo do swojego zdania ,a jeśli się z tym pan Janowski nie zgadza,niech zaprasza gości o tych samych poglądach co on. Myślałem, że Polsat jest obiektywny , że dziennikarze nie powinni okazywać, aż tak stronniczości, myliłem się.
Awatar użytkownika
FELEK

FELEK Pią Wrz 29, 2023 11:39 am

A co ze mną? 🙁🙁🙁
Awatar użytkownika
Ja

Ja Pią Wrz 29, 2023 1:22 pm

"FELEK" napisał(a): A co ze mną? 🙁🙁🙁

Felek Zdankiewicz był chłopak morowy...
Awatar użytkownika
Wett

Wett Pią Wrz 29, 2023 3:50 pm

Feluś miał już swoją szansę i ją przegrał.
Awatar użytkownika
lol

lol Pią Wrz 29, 2023 4:17 pm

"Telewidz" napisał(a): Pan Janowski w Polsacie bardzo mocno skręcił na prawo, jego goście są przekszykiwani jeśli mają inne pogody niż pan prowadzący. Irytujące jest machanie ręką, ta gestykulacja oznacza jak dla mnie próbę udowodnienia ,że goście w studio nie mają racji. Krzyki ,śmiech pana prowadzącego , proszę się opanować. Każdy ma prawo do swojego zdania ,a jeśli się z tym pan Janowski nie zgadza,niech zaprasza gości o tych samych poglądach co on. Myślałem, że Polsat jest obiektywny , że dziennikarze nie powinni okazywać, aż tak stronniczości, myliłem się.
No , to posłuchaj i pooglądaj sobie Gozdyrę ,to dopiero wzór . dziennikarskiego. Pewnie jesteś jej zwolennikiem , z lewej strony.
Awatar użytkownika
Telewidz

Telewidz Pią Wrz 29, 2023 10:14 pm

Pan Janowski w Polsacie bardzo mocno skręcił na prawo, jego goście są przekszykiwani jeśli mają inne pogody niż pan prowadzący. Irytujące jest machanie ręką, ta gestykulacja oznacza jak dla mnie próbę udowodnienia ,że goście w studio nie mają racji. Krzyki ,śmiech pana prowadzącego , proszę się opanować. Każdy ma prawo do swojego zdania ,a jeśli się z tym pan Janowski nie zgadza,niech zaprasza gości o tych samych poglądach co on. Myślałem, że Polsat jest obiektywny , że dziennikarze nie powinni okazywać, aż tak stronniczości, myliłem się.
No , to posłuchaj i pooglądaj sobie Gozdyrę ,to dopiero wzór . dziennikarskiego. Pewnie jesteś jej zwolennikiem , z lewej strony.

O czym ty mówisz. Wyluzuj. Stwierdzam to co widzę i słyszę o tym Panu. Po za tym jak chcesz o kimś pisać cokolwiek , to pisz z szacunkiem ....pani Gozfyra.
Awatar użytkownika
Marta

Marta Sob Wrz 30, 2023 8:06 pm

Bez znaczenia kto będze nowym naczelnym Faktu ta gazeta w wersji drukowanej i tak za kilka lat zniknie z rynku .
Awatar użytkownika
Felo

Felo Nie Paź 01, 2023 10:33 am

Cholera, kolejne lata pracy w spółdzielni mieszkaniowej... No, cóż spróbuję znów jak Wodzyka wywalą, he, he.
Awatar użytkownika
bronek

bronek Nie Paź 01, 2023 6:29 pm

Naczelnym powinien być dalej Kowalczyk. Po co szukać , jak ma się człowieka doświadczonego, który pełnił funkcje zastępcy.
Awatar użytkownika
brejzole

brejzole Wto Paź 03, 2023 12:56 pm

kowalczyk kozłowska wodziński... jeden ch po ciotkę jechał. wszyscy miałcy i bez pomysłu, ale maja dwie najwazniejsze cechy: potulnie robią co im juda. jska klika maże i są lewakami
Awatar użytkownika
Ziggy666

Ziggy666 Pon Paź 09, 2023 1:51 pm

Taki sam pachołek PIS jak Jankowski
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości