Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

Monika Olejnik lepsza od Bogdana Rymanowskiego

Program Moniki Olejnik “Kropka nad i” ogląda w TVN24 więcej widzów niż codzienną rozmowę Bogdana Rymanowskiego, emitowaną przez stację półtorej godziny później. Magazyn Olejnik ma też lepsze udziały w rynku.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post WiejskiGupek » Wto Lut 09, 2010 10:22 am

Ja nie wiem, który jest lepsiejszy, bo u mnie na wsi nie ma kablówki!
WiejskiGupek

Przeczytaj cały artykuł »

Re: Monika Olejnik lepsza od Bogdana Rymanowskiego

Post ASA » Wto Lut 09, 2010 10:25 am

Wieczorne zmiany w TVN24 nie wyszły raczej na dobre nikomu. Ja oglądam teraz TVN24 po godz. 20 sporadycznie. Podobnie jak większość moich znajomych, do tej pory wiernych fanów wieczornej ramówki. Chyba ze szkodą dla obu stron
ASA

Post kasia » Wto Lut 09, 2010 10:37 am

przejadło się już wszystko. A poza tym 4 stacje na krzyż, 6 dziennikarzy - raz jeden lepszy, az drugi. Słabe to bardzo
kasia

Post RR » Wto Lut 09, 2010 11:05 am

Problemem jest to co pomiędzy Kropką a RR - magazyn Polska i świat - coraz bardziej infantylna audycja z coraz bardziej pretensjonalnymi i "fajnoluzackimi" materiałami. Ja osobiście odpadam. Mogłem jakoś wytrzymać 25 minut ale dłużej? Ten program (nomen omen skrót PiŚ) jest fatalny. Polega głównie na lansie młodych, we własnym mniemaniu zdolnych reporterów. Są cały czas w kadrze, w setkach to oni są ważni, są w ogrywkach i jeszcze te stendapy. Na czołówce PiŚ chwytam za pilota i na RR już nie wracam. Wg mnie ostatnie roszady to błąd strategiczny. Nie pasuje mi Polska i Świat widziana oczyma nastolatków (niekoniecznie metrykalnych).
RR

Post RR2 » Wto Lut 09, 2010 12:55 pm

zgadzam się z komentarzem RR: PiŚ to żenada. Program podejmuje żałosne tematy, nie da się tych wypocin oglądać!
RR2

Post adaś » Wto Lut 09, 2010 2:01 pm

ogladaj TVN i popijaj zimną wodą - a na pewno będziesz inteligentny i bogaty inaczej...
adaś

Post Hanna » Wto Lut 09, 2010 2:18 pm

Według mnie zmiany, które w ostatnim czasie nastąpiły nie wyszły nikomu na dobre. Likwidacja "24 godzin" to błąd, przez to oglądamy codziennie Annę Jędrzejowską i Michała Cholewińskiego w "Dniu na żywo", zaś Beata Tadla, Anita Werner, Marta Kuligowska zostały odsunięte od "Dnia na żywo", tylko po to żeby Jędrzejowska nie straciła pracy. Taka jest prawda.
Hanna

Post wikul » Wto Lut 09, 2010 5:37 pm

Rymanowski to nagorszy dzienikarz TVN-u. Temu osobnikowi wydaje sie że dziennkarstwo polega na napuszczaniu jednych polityków na drugich. Niestety ten kierunek dzinnikarstwa, uzupełniany przez nachalne i niegrzeczne przerywanie rozmówcom w połowie zdania by dowiedziec sie czy rozmówca potwierdza o co chodzi dzinnikarzowi czy nie, bierze górę w TVN-ie.
wikul

Post jogurt » Wto Lut 09, 2010 6:25 pm

TVN i TVN24 zawsze były telewizorniami lansiarskimi, by nie powiedzieć, że fajansiarskimi.
Rymanowski nigdy nie była dla mnie dziennikarzem, a tylko gościem, który stawia na sensacyjki i mówienie widzom co i jak mają myśleć.
W sposobie podawania "wiadomości" dzisiejsze telewizornie niczym nie różnią się od komunistycznej propagandy. Różnica polega na tym, że wtedy "młodych" niby dziennikarzy prezentowali smętni panowie lub panie, mówiące posągowymi głosami. Chyba wolę ówczesnego smutasa, niż obecnego pie...bez sensu i powtarzającego tysiąc razy to samo, luzaka, który tak naprawdę nie ma nic do powiedzenia.
Z dwojga złego wybieram Olejnik, a Rymanowskiego i Pochanke polecam jakiejś lokalnej telewizorni.
jogurt

Post krzysiek » Wto Lut 09, 2010 7:51 pm

według mnie programu nie ogląda się dla prowadzącego, ale dla gości. Jeśli np. u Moniki byłby Jaruzelski, a u Rymanowskiego Zoll to lud chętniej włączy Monikę. I na odwrót.
krzysiek

Post nikt » Wto Lut 09, 2010 8:12 pm

bazarowe ględzenie lepsze od rzeczowej rozmowy.To świadczy kto tegobabsztyla ogląda.
nikt

Post marysia » Wto Lut 09, 2010 8:17 pm

olejnik dostała najlepszy czas antenowy przy lisie jest malutka.proponuję decydentom z tvn zatrudnić liska i liskową a wtedy oglądalność będzie taka jak w zwalczanej przez TVN i ekipę Tuska -TVP.
marysia

Post marcia » Śro Lut 10, 2010 3:29 pm

Pochanke i Rymanowski powinni iść do wymiany. Natomiast pani Olejnik jak zawsze I klasa. PiŚ został niestety wydłużony i Ci biedni studenci, którzy pracują w tvnowskich oddziałach muszą wymyślać i wymyślają coraz bardziej bzdurne materiały !
marcia

Post M. » Czw Lut 11, 2010 1:59 am

nie rozumiem po co kolejny program oparty na tej samej formule, a takim niewątpliwie jest Rozmowa Rymanowskiego vs. Kropka nad i. Więcej lansu dziennikarskiego niż rzetelnych informacji. tvn24 jest już tak zakochane w sobie, że zaczyna zjadać własny ogon. A to co zrobiono z TERAZ MY najlepiej obrazuje jak traktuje się ludzi w tej stacji.
M.

Post gość » Pon Cze 14, 2010 8:49 pm

Pani Olejnik czasami powinna się pohamować w rozmowach ze swoimi gośćmi... - Często bywa niegrzeczna i mało kulturalna ....masakra ( a do tego jak ona wygląda :-)................ )!!!! Pozdrowienia dla Pani Pochanke i Pana Rymanowskiego są świetni :-):-):-)
gość

Następna
Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca