WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
DoKRRiT

MUX-L3 w kolejnym mieście do końca stycznia

DoKRRiT Wto Sty 24, 2023 9:38 am

MUXy lokalne miały przyciągać przede wszystkim nadawców lokalnych i regionalnych. Tymczasem Winnicki na ich bazie (+ MUXy eksperymentalne) buduje sobie ogólnopolską sieć. Szkoda tylko, że te jego kanaliki to zwykły chłam.
Awatar użytkownika
ppe

Re: MUX-L3 w kolejnym mieście do końca stycznia

ppe Wto Sty 24, 2023 12:19 pm

"DoKRRiT" napisał(a): MUXy lokalne miały przyciągać przede wszystkim nadawców lokalnych i regionalnych. Tymczasem Winnicki na ich bazie (+ MUXy eksperymentalne) buduje sobie ogólnopolską sieć. Szkoda tylko, że te jego kanaliki to zwykły chłam.

Przecież w MUXach lokalnych Winnickiego są lokalne kanały: TVC (dawniej NTL Radomsko), Echo24 oraz TV Dami i TV Bolesławiec.
Awatar użytkownika
Zapol

Zapol Wto Sty 24, 2023 1:15 pm

Tak, na lokalnych muxach powinny być również lokalne stacje. Pamiętajmy jednak że reklama w takich stacjach nie przyniesie takich dochodów jak w stacji lokalnej.
Do ADMINISTRATORA: Jeżeli piszecie że mux L3 ma nadawać z nowego miasta. To bierznie odpo
Awatar użytkownika
Tomasz R.

Tomasz R. Śro Sty 25, 2023 2:24 am

"DoKRRiT" napisał(a): MUXy lokalne miały przyciągać przede wszystkim nadawców lokalnych i regionalnych. Tymczasem Winnicki na ich bazie (+ MUXy eksperymentalne) buduje sobie ogólnopolską sieć. Szkoda tylko, że te jego kanaliki to zwykły chłam.
Racja! TVC - jeśli jest telewizją lokalną, to w bardzo niewielkim stopniu. A wcześniej jako NTL Radomsko ten kanał miała charakter zdecydowanie bardziej lokalny.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości