WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Problemy, pytania, dyskusje, nowości, ...

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
bochonek-miecugow

"N" podnosi ceny

bochonek-miecugow Nie Cze 03, 2007 12:38 pm

"n" podnosi ceny niektórych swoich pakietów programowych.
Jak ustalił internetowy serwis HDTVPolska.com, od sierpnia drożeją z 10 na 16 złotych pakiety "Dzieci" oraz "Style, moda, muzyka".

Podniesienie ceny ma związek z powiększaniem owych pakietów o nowe pozycje - już wkrótce do oferty dołączą - O.TV, nTalk, KidsCo, Da Vinci.

Ta zmiana oznacza, że ceny wszystkich pakietów (z wyjątkiem Cinemax, który do końca 2007 roku kosztuje 10 zł) telewizji "n" została zrównana do 16 złotych.
Awatar użytkownika
myszka

złodzieje

myszka Nie Cze 03, 2007 12:43 pm

ZŁODZIEJE!!!
Awatar użytkownika
BeteNoire
junior

BeteNoire Śro Cze 06, 2007 8:20 pm

Hehehehe, sam decydujesz co oglądasz... Jaaaasne. N od początku raczy biednych obywateli takimi pustymi słówkami.
Rzyg.
Awatar użytkownika
Haron666

Haron666 Nie Lip 22, 2007 11:47 am

No cóż... trudno. W końcu wszystko idzie w górę. Telewizja N jest i tak najtańszą i najlepszą ofertą na rynku a zwiększenie ilości kanałów w pakietach musi skutkować zwyżką cen.
Awatar użytkownika
Obiektywnie

Re: złodzieje

Obiektywnie Sob Lis 19, 2011 6:21 pm

myszka napisał(a):ZŁODZIEJE!!!

Każdy sądzi w-g siebie.
Miałem już wszystkie telewizje, ale od 2 tygodni mam PLATFORMĘ N i jestem w 100%-ach zadowolony.
Polecam Wszystkim Turbodekoder (ten z dyskiem 500GB).
Ja wziąłem sobie abonament 99,- na 29mcy z tv Samsung 32" FULL HD zapłaciłem opłatę aktywacyjną 299,- przy podpisywaniu umowy w salonie i dostałem darmowy multiroom z dekoderem HD. Moim zdaniem jak za darmo.
JAKOŚĆ OBRAZU, DŹWIĘKU I NAJNOWSZY NAJBARDZIEJ ZAAWANSOWANY DEKODER NA RYNKU OKAZAŁ SIĘ PRAWDĄ.
Polecam wszystkim.
Wróć do N

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość