WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Yeti

Nadawca News24 chce wyemitować 2 mln akcji dla wierzycieli

Yeti Pią Mar 31, 2023 6:41 am

Żal na to patrzeć i żal o tym czytać. Pięciokrotne zwiększenie zasięgu , mój Boże, ja zero pomnożymy przez pięć to zawsze będzie zero.
Awatar użytkownika
Daf

Re: Nadawca News24 chce wyemitować 2 mln akcji dla wierzycieli

Daf Pią Mar 31, 2023 8:10 am

A świstak siedzi i topi kolejne miliony w błocie...
Awatar użytkownika
Gary

Gary Pią Mar 31, 2023 8:17 am

A na FB wylewają się żale pracowników stacji, którym zapomniano zapłacić......... Ktoś myślał, że uda się zrobić telewizje bez pieniędzy?
Awatar użytkownika
Ewa

Ewa Pią Mar 31, 2023 9:15 am

A już zapłacili pracownikom? Ponoć nie płacą od stycznia.
Awatar użytkownika
N

N Pią Mar 31, 2023 10:39 am

Kanał bez zasięgu. Inwestowanie w trupa to wyrzucanie pieniędzy w błoto.
Awatar użytkownika
Mati

Mati Pią Mar 31, 2023 12:19 pm

Pracodawca roku normalnie. To fb wpis ( z wczroaj) jednego z dziennikarzy u nich: "Wiecie co to znaczy być głodnym ? Bo ja właśnie się dowiedziałem. Bo pracowałem jak robot od pół roku w stacji News 24. (...) Ale zarząd News 24 nie dostrzega żadnego powodu, żeby mi zapłacić. (...) Panie prezesie Ryszardzie Krajewski.Co państwo na to, że wasi dziennikarze głodują. Ktoś musiał to powiedzieć Bo świat powinien się dowiedzieć. Telewizji nie robi się za darmo A ludzi nie oszukuje".
Awatar użytkownika
Gabrysia

Gabrysia Pią Mar 31, 2023 12:26 pm

niezle jaja, co tam sie nie dzieje nawet slynny Zbig Stonoga mial byc udzialowcem ale nie wyszlo :D Dzis zjechali sie tam pato biznesmeni udzialowcy i radza co robic z kryzem,,..skonczy sie pewnie awantura ktgo komu wisi kase :D a w tle puszczaja wszystko z odwijki bo nei ma komu robic materialow, ha ha ! Pomyslec ze to leci na UPC ..co za dno ...
Awatar użytkownika
News24

News24 Pią Mar 31, 2023 12:40 pm

News24 to absolutnie najlepsza telewizja, najszybsza kariera w mediach murowana. Przyjdziesz jako kurier z paczka albo jedzeniem a Ryszard od razu zaproponuje ci czytanie wiadomosci i rozmowy z goscmi :D On sie zna na mediach bo familiade puszcza ;)
Awatar użytkownika
MediaExpert

MediaExpert Pią Mar 31, 2023 12:43 pm

News24 ta patologia i zasługuje na nagłosnienie sprawy. Ludziom się nie płaci, straszy się ich zwolnieniem, sądami, mobbuje sie. Prezes w tym samym czasie remontuje sobie budynek, kiedy ludzie się skarżą, że nie mają na czynsze i jedzenie. Kolejne osoby odchodzą..
Awatar użytkownika
Hubert

Hubert Pią Mar 31, 2023 12:45 pm

Statek tonie, a Rysiu opowiada na prawo i lewo, że wszystko jest w porządku. Nie umie przyznać się do porażki i wylewa swoją żółć na pracowników. Koszmarne zarządzanie zespołem, oby się w końcu na nich zemściło...Temat na reportaz o patologi w mediach
Awatar użytkownika
Krasawica

Krasawica Pią Mar 31, 2023 1:31 pm

Rysiu, odejdź.
Rysiu-pysiu, odejdź szybko i daleko.
Raz, dwa.
Awatar użytkownika
Jagoda

Jagoda Pią Mar 31, 2023 3:17 pm

W tym samym poście na fb, gdzie pracownik pisze,że głoduje, red.nacz.Agnieszka Dębińska ujawnia na forum ich prywatną korespondencję, gdzie pracownik zwierza jej się ze swoich problemów zdrowotnych. LUDZIE! Co to za koszmarne miejsce pracy!!
Awatar użytkownika
MediaExpert

MediaExpert Pią Mar 31, 2023 5:03 pm

Ryszard lwie serce w sądzie już przegrał i niczego się nie nauczył. Dalej próbuje ludziom nie płacić, a jak Ci chcą swojej kasy ten próbuje kłamać na ich temat i jeszcze ich oczerniać albo dyskredytowac, mimo ze to on ma wiadomą renome
Awatar użytkownika
max

max Pią Mar 31, 2023 5:03 pm

Kim sa ci inwestorzy, ktorzy chcą mu dawać kase, komuś z tak dramatycznym pijarem, na kogo są liczne skargi?! Ciekawe ile by ich bylo wiecej gdyby przemowili takze ci, ktorych sie ucisza, albo dalej tam pracuja i sie nie odzywają, bo modlą się o swoje przelewy. co za piekna katastrofa :)
Awatar użytkownika
zuzanna

zuzanna Pią Mar 31, 2023 6:28 pm

Oczekuję oświadczenie głownego Inwestora i Pana Prezesa.....proszę się wypowiedzieć
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 42 gości