Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

Nk.pl na sprzedaż za 130 mln euro?

Serwis Techcrunch podał, że fundusz kontrolujący serwis Nk.pl zamierza go sprzedać za 130 mln euro. Przedstawiciele portalu nie chcą komentować tej informacji.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post PL » Śro Paź 27, 2010 8:07 pm

A to Dobre.. Kto tyle da ZA UPdający serwis?? Z roku na rok NK będzie odnotowywać coraz mniej wejść bo dotychczaswa forma staje się niewystarczjąca. Bum na odnawianie znajomości kończy przeważnie się po kilku kontaktach..
PL

Przeczytaj cały artykuł »

Re: Nk.pl na sprzedaż za 130 mln euro?

Post ja » Czw Paź 28, 2010 7:04 am

troche za pozno na taki numer... ludzie odkrywaja facebooka, firmy wspolpracuja z fb,fb jest w mediach, wszedzie - to tylko kwestia czasu, jak przejma klientow nk... nk to juz pikowanie w dol - trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym...
ja

Post play oszuści » Czw Paź 28, 2010 8:02 am

no to dalej już sami sobie radźcie nk mówię papa,na moich kościach kasiory trzepać nie będziecie bay
play oszuści

Post To prawda serwis pada » Czw Paź 28, 2010 8:52 am

Ten serwis już pada. Sama widzę jak byłam kiedyś nim niezachłyśnięta, a teraz zupełnie zapomniałam,że coś takiego istnieje. Kilka kontaktów i w końcu każdy od dawna ma swoje ułożone życie towarzyskie i rodzinne.
To prawda serwis pada

Post lol » Czw Paź 28, 2010 9:08 am

Niech sprzedają puki w ogóle jest coś wart.
lol

Post Wojteq » Czw Paź 28, 2010 9:14 am

News który musiał się pojawić. Najpierw pokręcili z regulaminem, teraz się chcą pozbyć kolosa na glinianych nogach. Najlepiej na tym wyszedł Popowicz, kiedy sprzedał naszą gdy była u szczytu popularności.
Wojteq

Post starsza » Czw Paź 28, 2010 9:48 am

Nie zgadzam się, że Nasza Klasa traci ludzi!!!Sama byłam w naszej klasie i nagle okazało się, że muszę -aby być uprawniona do korzystania z jej usług- przekazać wszystkie prawa dla zarządzających. Odmówiłam, choć wiele było tam zdjęć. Potem przychodził newsletter, który biczował mnie tym ze nie byłam u nich 3 albo 2 dni!!! Zrezygnowałam z newslettera ale dzięki naszej klasie znalazłam wielu kolegów i z podstawowej szkoły i z liceum, z którymi utrzymuję kontakty.
starsza

Post KubusPuchatek » Czw Paź 28, 2010 4:41 pm

koniec jest bliski, Krzyś mówił o tym, ale Tygrys nie słuchał...
KubusPuchatek

Post haj » Pią Paź 29, 2010 2:06 pm

a mi trochę szkoda, że społecznosci sie zmonopolizują do fb. Chociaż i tak jestem pewien, ze klasyczne fora nie znikną bo pozwalają na namiastkę anonimowości. Na fb jest sporo ludzi, ale aktywnych jest może 1/3, a do tego w ogóle nie przenosi się to na relacje w realu - to był akurat fenomen n-k :)
haj

Post Elżbieta Wypych » Sob Paź 30, 2010 3:26 pm

Nasza klasa padła, bo wielu użytkowników wycofało się, bo nie chcieli przyjąć nowego regulaminu. elzbietawypych.blog.onet.pl
Elżbieta Wypych

Post kkl » Nie Paź 31, 2010 10:30 pm

NK to zero z zerową możliwością rozwoju
kkl

Post PUNKracy » Pon Lis 01, 2010 8:44 pm

wzruszające doprawdy....
PUNKracy

Post wlasnie kasuje konto » Wto Lis 02, 2010 2:16 pm

nikt nie bedzie handlowal moimi danymi i zdjeciami
wlasnie kasuje konto

Post ja » Wto Lis 02, 2010 3:06 pm

no cieszę się że skończy się ta obłuba
ja

Post asek » Wto Lis 02, 2010 3:09 pm

no koniec naszej klasy bardzo mnie to cieszy
asek

Następna
Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca