Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

Nowy program szefa kanału Polsat Play

W wiosennej ramówce stacji Polsat Play znajdzie się nowy program „The best of”, który prowadzić będą dyrektor kanału Jacek Kaczyński oraz Iwona Rejzner. Inne nowości to m.in. program Mariusza Kałamagi czy cykl o polskich sportowcach za granicą.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post W. » Wto Mar 09, 2010 11:15 pm

świetny pomysł z Kałamagą.
W.

Przeczytaj cały artykuł »

Re: Nowy program szefa kanału Polsat Play

Post piotr » Śro Mar 10, 2010 2:01 am

nie oglądam w ogóle tego kanału. Wolę dużo lepszy TVN TURBO
piotr

Post jones » Śro Mar 10, 2010 11:48 am

Skoro nie oglądasz Polsat Play, skąd wiesz że TVN Turbo jest lepszy?
jones

Post darek » Śro Mar 10, 2010 11:50 pm

jones dokładnie to samo chciałem napisać :)
darek

Post marycha57@tlen.pl » Sob Gru 17, 2011 4:52 pm

otrzymałam telefon (rozmowa nagrywana) że mogę skorzystać z promocji HBO 9 miesięcy za niespełna 2 zł więcej niż mój abonament przez 9 m-cy. Po czym wybrałam pakiet na 18 miesięcy za ok. 10,00 zł różnicy. Jeżeli mąż się zgodzi za 2 godziny będę miała pakiet z BO.Zgodziłam się. Ale ponieważ mój dekoder jest na męża on musiał wyrazić zgodę. ponieważ nie miałam informacji zadzwoniłam i doznałam szoku. mój rozmówca stwierdził, że taka opcja jest ale na 6 m-cy i po podpisaniu umowy która będzie wysłana pocztą. A ponadto przepraszał bo opcji na 9 miesięcy nie ma. To kpina z klienta.Kazałam mu wrócić do nagrań rozmowy. Jako szanująca się firma liczę, że ktoś się ze mną skontaktuje i nie tylko przeprosi. Maria Chrząstek os@slawkow.pl
marycha57@tlen.pl

Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Mogterrit oraz 5 gości

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca