WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Bolec1

Nowy serwis streamingowy z polskimi i ukraińskimi stacjami. W ofercie m.in. TVN24

Bolec1 Pon Sty 02, 2023 3:03 am

Skąd oni się biorą, już czwarta ekipa po gonet televio i sweet
Awatar użytkownika
Gie

Re: Nowy serwis streamingowy z polskimi i ukraińskimi stacjami. W ofercie m.in. TVN24

Gie Pon Sty 02, 2023 7:52 am

Ukraińska firma oprócz polskich kanałów oferuje Polakom także ukraiński. Czeski firmy oferują Polakom oprócz polskich kanałów także czeskie, słowackie czy nawet węgierskie. Dlaczego EP Pilot czy inne polskie serwisy nie oferują kanałów ukraińskich, czeskich, słowackich, węgierskich. Ot choćby jako zapełniacze oferty.
Awatar użytkownika
TxT

Re: Nowy serwis streamingowy z polskimi i ukraińskimi stacjami. W ofercie m.in. TVN24

TxT Pon Sty 02, 2023 9:34 am

Bardzo szeroka gamą wspieranych urządzeń. Zupełne inne podejście niż u polskich operatorów (patrz np. WP Pilot i ignorowanie od lat urządzeń AppleTV, mimo iż dodanie wsparcia to najczęstsza prośba w komentarzach w sklepie AppStore pod appką dla telefonów). Jak widać czeskie czy ukraińskie firmy są bardziej elastyczne i bardziej wychodzą naprzeciw oczekiwaniom klientów niż zadufani w sobie rodzimi „giganci”.
Awatar użytkownika
Mz

Mz Pon Sty 02, 2023 10:21 am

Trochę kanałów, trochę filmów, trochę podcastów. Brakuje tylko przepisów kulinarnych i horoskopów.
Awatar użytkownika
Nobody

Nobody Wto Sty 03, 2023 11:20 am

A ja przetestuję, bo firma z Kijowa, wspieram. Za tę cenę to chyba sam tvn24 się sprzedaje, dobrze myślę?
Awatar użytkownika
Konfederat

Konfederat Śro Cze 21, 2023 11:00 am

A co ja w ukrainie mieszkam, też mi oferta ,
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości