WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
d2d3

Odchodzi szef Viaplay Group. Firma obniża prognozy, bo inflacja szkodzi streamingowi

d2d3 Pon Cze 05, 2023 11:33 am

geszeft się nie dopina
??
Awatar użytkownika
Clint Eastwood

Re: Odchodzi szef Viaplay Group. Firma obniża prognozy, bo inflacja szkodzi streamingowi

Clint Eastwood Pon Cze 05, 2023 11:53 am

Jak mi przykro buahahaha
Awatar użytkownika
Widz

Re: Odchodzi szef Viaplay Group. Firma obniża prognozy, bo inflacja szkodzi streamingowi

Widz Pon Cze 05, 2023 12:29 pm

55 zł za jakość 720p gdzie pirackie streamy oferują lepszą jakość które teraz nawet bez problemu na tv można odpalić, więc co może pójść nie tak? ;)
Awatar użytkownika
Stały subskrybent

Stały subskrybent Pon Cze 05, 2023 1:06 pm

Trzymam kciuki za sukces Viaplay 55 zł niedużo, a oferta studiów się poszerza. Liczę że wygramy przetarg na ligę mistrzów UEFA i ustny nosa wszystkim cebolarzom w PL.
Awatar użytkownika
Damian

Damian Pon Cze 05, 2023 1:37 pm

Chyba się nie spina finansowo tak to jest jak się przepłaca za prawa sportowe .
Awatar użytkownika
Były Leming

Były Leming Pon Cze 05, 2023 1:38 pm

Inflacja, czyli podwyższenie przez nich ceny.
Awatar użytkownika
nmh

nmh Pon Cze 05, 2023 1:57 pm

Co za brak niespodzianki. Oby tylko nowy prezes nie postanowił zamknąć kilku arkuszy w excelu, bo się wtedy parę osób może zdziwić. To jak to leciało: telewizja umiera, przyszłością sportu jest streaming?
Awatar użytkownika
go figure

go figure Pon Cze 05, 2023 2:05 pm

"Stały subskrybent" napisał(a): Trzymam kciuki za sukces Viaplay 55 zł niedużo, a oferta studiów się poszerza. Liczę że wygramy przetarg na ligę mistrzów UEFA i ustny nosa wszystkim cebolarzom w PL.

Goście liczą straty, wymieniają prezesa, którego zadaniem jest przestawienie wajchy z wydawania kasy na cięcie kosztów, a ty snujesz bajki z mchu i paproci o zakupie jednych z najdroższych praw sportowych świata. Gratuluje poziomu odklejenia od rzeczywistości.
Awatar użytkownika
fdfd

fdfd Pon Cze 05, 2023 2:27 pm

Idzie to w dobrą stronę. Jeszcze trochę i padną, przepadną na zawsze.
Awatar użytkownika
h

h Pon Cze 05, 2023 2:29 pm

Nie zapomnę, jak po 15 minutach meczu mnie oczy bolały od jakości obrazu. Podziękowałem po 1 miesiącu, a i nie włączyłem już żadnej transmisji po tym pierwszym doświadczeniu.
Awatar użytkownika
h

h Pon Cze 05, 2023 3:40 pm

+ dziś na giełdzie -60%
Awatar użytkownika
Jo

Jo Pon Cze 05, 2023 4:27 pm

Przynajmniej maja odwagę i otwarcie przyznają się do sytuacji. A c+ ściemnia wszystkim i traci po kolei prawa…może teraz uda im się w końcu uciulanymi pieniędzmi kupic lm… ja tam kibicuje viaplay bo po fuckupach technicznych dali rade wyprostować sytuacje i tak samo będzie teraz!
Awatar użytkownika
gumis

gumis Pon Cze 05, 2023 5:02 pm

Może ich wykupi Canal+ fajnie by było
Awatar użytkownika
Zert

Zert Pon Cze 05, 2023 10:03 pm

Mysle ze tu bedzie fuzja... chyba z canal plus
Awatar użytkownika
Majtuś

Majtuś Pon Cze 05, 2023 10:55 pm

Mam nadzieje że padną :)
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości