WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Doktor Wycior

„Ojciec Mateusz” stracił 330 tys. widzów. ATM Grupa już nie produkuje serialu

Doktor Wycior Nie Sty 29, 2023 9:33 am

No cóż... widownia jak i elektorat wymiera. Fala nadliczbowych zgonów i w tym badaniu jest widoczna.
Awatar użytkownika
sip cabej

Re: „Ojciec Mateusz” stracił 330 tys. widzów. ATM Grupa już nie produkuje serialu

sip cabej Nie Sty 29, 2023 1:00 pm

Bratobójca i tak rodeo ogląda
Awatar użytkownika
Mikołaj

Re: „Ojciec Mateusz” stracił 330 tys. widzów. ATM Grupa już nie produkuje serialu

Mikołaj Nie Sty 29, 2023 1:53 pm

Kretyńskie pomysły z przeniesieniem tego z czwartku na piątek a teraz z piątku na czwartek robią swoje. Calkowity brak szacunku do widza i niekompetencja to wyznaczniki programowania przez TVP. A na końcu wciskają kit ze te zmiany to na prośbę widzów.
Awatar użytkownika
OFF

OFF Nie Sty 29, 2023 2:57 pm

Myślę podobnie. Kluczem było przeniesienie serialu na piątek. Złamano czwartkową tradycje kryminałów, zakpiono z fanów Mateusza. Tak to w TVP jest. Zrobić zmianę nic nie zyskać , dużo stracić. Nie do pojęcia, no chyba , że piąta kolumna. Zreszta nie tylko w TVP. Zobacz Polskie Radio Program 3.
Awatar użytkownika
over

over Pon Sty 30, 2023 11:13 am

Myślę że produkcja przejdzie do TVRydzyk a oglądalność spadnie o 80%
Awatar użytkownika
pawellaska

pawellaska Pon Sty 30, 2023 3:38 pm

"OFF" napisał(a): Myślę podobnie. Kluczem było przeniesienie serialu na piątek. Złamano czwartkową tradycje kryminałów, zakpiono z fanów Mateusza. Tak to w TVP jest. Zrobić zmianę nic nie zyskać , dużo stracić. Nie do pojęcia, no chyba , że piąta kolumna. Zreszta nie tylko w TVP. Zobacz Polskie Radio Program 3.
Na poczatku ojciec mateusz byl w niedziele przedwiadomosciami.Chyba pierwsze dwasezony ale nikt juz tego niepamieta.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: admin oraz 30 gości