WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Ilona Debicka

Orlen twierdzi, że na okładce „Nie” z Janem Pawłem II były treści karalne. Sprzedaż tygodnika 15 proc. w górę

Ilona Debicka Pon Mar 27, 2023 6:21 am

A uczuć nie obrażają sukienkowi którzy dobierają się do niewinnych dzieci? Do tego że niszczą je w imię swoich perwersji??
Awatar użytkownika
nick

Re: Orlen twierdzi, że na okładce „Nie” z Janem Pawłem II były treści karalne. Sprzedaż tygodnika 15 proc. w górę

nick Pon Mar 27, 2023 6:33 am

skoro rocznie sprzedają 1,1 mln, to tygodniowo 21 tys, te 15% wzrostu to 3000 sztuk. Ile tam mają marży na sztuce - ze 3 zł? no niech będzie że extra na skandalu zarobili 10 tys zł...I to ma być biznes ? :) tyle dobry murarz wyciaga;)
Awatar użytkownika
Black

Re: Orlen twierdzi, że na okładce „Nie” z Janem Pawłem II były treści karalne. Sprzedaż tygodnika 15 proc. w górę

Black Pon Mar 27, 2023 6:53 am

Nie dla Nie!!!!
Awatar użytkownika
seja

Re: Orlen twierdzi, że na okładce „Nie” z Janem Pawłem II były treści karalne. Sprzedaż tygodnika o 15 proc. w górę

seja Pon Mar 27, 2023 8:17 am

To i tak dobrze , że teraz tylko obrażają i pomawiają, przedtem mieli łatwiej bo zabijali księży .
Awatar użytkownika
Romasko

Re: Orlen twierdzi, że na okładce „Nie” z Janem Pawłem II były treści karalne. Sprzedaż tygodnika o 15 proc. w górę

Romasko Pon Mar 27, 2023 8:28 am

"Nie" pisało o ukrywaniu sukienkowych
pedofliów zanim to było modne. Urban jak widać miał rację.
Dlatego teraz ta gazeta jest atakowana.
Awatar użytkownika
lol

lol Pon Mar 27, 2023 9:13 am

Orlen już w Polsce stanowi i egzekwuje prawo.
Awatar użytkownika
Oburzony

Oburzony Pon Mar 27, 2023 9:29 am

Najwyższa pora na zmiany w kodeksie karnym, aby za naruszenie uczuć religijnych były surowe kary. Czytamy w sieci, że takie coś ma być wprowadzone. Apeluję do rządzących, by przyspieszyli prace. Nie chcemy tego typu okładek! Na tamtej był Papież z pastorałem przerobionym, na poprzedniej przeróbka słów Papieża i na aktualnej znów Papież, ze symboliką że mur się kruszy. Co będzie na kolejnej i jeszcze kolejnej? I jeszcze kolejnej? Apeluję o przyspieszenie prac nad stosownymi zmianami w kodeksie karnym.
Awatar użytkownika
Gośka

Gośka Pon Mar 27, 2023 9:31 am

"nick" napisał(a): skoro rocznie sprzedają 1,1 mln, to tygodniowo 21 tys, te 15% wzrostu to 3000 sztuk. Ile tam mają marży na sztuce - ze 3 zł? no niech będzie że extra na skandalu zarobili 10 tys zł...I to ma być biznes ? tyle dobry murarz wyciaga;)

Mocne!
Awatar użytkownika
Gośka

Gośka Pon Mar 27, 2023 9:32 am

Na poczcie, na stojakach z prasą jest więcej miejsca. Pozostałe gazety są lepiej rozłożone. Cieszę się.
Awatar użytkownika
Ad rem

Ad rem Pon Mar 27, 2023 9:42 am

"Gośka" napisał(a):
"nick" napisał(a): skoro rocznie sprzedają 1,1 mln, to tygodniowo 21 tys, te 15% wzrostu to 3000 sztuk. Ile tam mają marży na sztuce - ze 3 zł? no niech będzie że extra na skandalu zarobili 10 tys zł...I to ma być biznes ? tyle dobry murarz wyciaga;)

Mocne!

Podkreślić należy, że dobry murarz, a nawet i zły murarz - budują. Tworzą coś pozytywnego, ciepłego. Tworzą dom. Mieszkanie. Coś, czego każdy potrzebuje.
Awatar użytkownika
Ja g

Ja g Pon Mar 27, 2023 10:36 am

Prawnicy Orlenu powinni wiedzieć, że wykładni tego czy coś jest naruszeniem uczuć religijnych dokonuje sąd. W Państwie PiS wszystko jest możliwe więc ich prawnicy stali się sądami. Przynajmniej we własnym mniemaniu.
Awatar użytkownika
bison616

bison616 Pon Mar 27, 2023 11:18 am

Trudno, mamy dużo wykształconych hejterów bez wartości ale z kasą.
Awatar użytkownika
Z.

Z. Pon Mar 27, 2023 11:32 am

Uczucia religijne NIE ISTNIEJĄ XDDDDDDD Jak ktoś uważa, że istnieją, to niech przyjmie też że uczucia "mam w dupie twoją religię" też istnieją. Niech każdy kto uważa, że ma "UcZuCiA rElIgIjNe" wsadzi je sobie głęboko tam, gdzie nikt oprócz nich nie musi ich oglądać. Państwo wyznaniowe, job twoju mać.
Awatar użytkownika
Hammer

Hammer Pon Mar 27, 2023 11:44 am

"Z." napisał(a): Uczucia religijne NIE ISTNIEJĄ XDDDDDDD Jak ktoś uważa, że istnieją, to niech przyjmie też że uczucia "mam w dupie twoją religię" też istnieją. Niech każdy kto uważa, że ma "UcZuCiA rElIgIjNe" wsadzi je sobie głęboko tam, gdzie nikt oprócz nich nie musi ich oglądać. Państwo wyznaniowe, job twoju mać.

typie mów za siebie a od innych won!
Awatar użytkownika
jan

jan Pon Mar 27, 2023 12:11 pm

"Ilona Debicka" napisał(a): A uczuć nie obrażają sukienkowi którzy dobierają się do niewinnych dzieci? Do tego że niszczą je w imię swoich perwersji??

a tęczowi pedo jak dobierają się do naszych dzieci to ci juz to nie przeszkadza??
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości