WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Voice

Pełnomocnik rządu: tezy Leszka Sykulskiego zbieżne z rosyjską propagandą. TV Trwam wycofała felieton

Voice Pon Sty 30, 2023 4:01 pm

Brawo Panie Żaryn za czujność.
Nie od dziś wiadomo, że Rosja, a wcześniej Związek Radziecki, starają się oddziaływać na opinie publiczną poprzez agentów wpływu. Przenikają do środowisk politycznych, społecznych, medialnych, ale także związanych z kultura i religią. Tam w sposób miękki próbują inspirować opinię publiczną, kształtować punkt widzenia i postawy. Pan Sykulski (także inni publicznie relatywizujący konflikt) pewnie nie jest taką osobą, ale może ma w swoim otoczeniu agenta wpływu, który łagodnie rzutuje na jego obraz świata.
Awatar użytkownika
Hmm

Re: Pełnomocnik rządu: tezy Leszka Sykulskiego zbieżne z rosyjską propagandą. TV Trwam wycofała felieton

Hmm Pon Sty 30, 2023 5:56 pm

Słuchałem dzisiaj analizy poglądów tego Sykulskiego - powalające, on wprost powiela rosyjską narrację o Polsce i próbuje skłócić nas ze sobą.
Awatar użytkownika
Erty

Re: Pełnomocnik rządu: tezy Leszka Sykulskiego zbieżne z rosyjską propagandą. TV Trwam wycofała felieton

Erty Pon Sty 30, 2023 6:28 pm

Jeżeli ktoś przedstawia inny punkt widzenia niż linia rządowa to trzeba go wylkuczyć.
Nasza partia dobrze myśli i tak masz myśleceć i Ty!
Awatar użytkownika
realista123

realista123 Czw Lut 09, 2023 3:53 pm

To jest skandal, że niby "polskie władze" nie prowadzą żadnej debaty publicznej w sprawie wojny na Ukrainie, tak samo jak nie prowadziły w sprawie "pseudopandemii". Jedyne co potrafią, to zastraszać i opluwać kogoś kto ma inne zdanie. Mój wpis też usuniecie? Nie mam prawa do swojego zadania? Każdy kto się nie zgadza z władzą i pseudoopozycją jest agentem wpływu, terrorystą lub antysemitą. Stare numery
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 52 gości