WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Public Relations

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
Ania T

Piotr Chęciński po pracy w TVP i Polskim Radiu przeszedł do pionu komunikacji KGHM

Ania T Śro Lip 24, 2019 9:58 am

Brawo Piotr! Wiedziałam, że biznes to Twoje przeznaczenie! Gratulacje ze starej redakcji na Placu :)
Awatar użytkownika
Karol

Re: Piotr Chęciński po pracy w TVP i Polskim Radiu przeszedł do pionu komunikacji KGHM

Karol Śro Lip 24, 2019 10:02 am

Czyli rusza teraz nowa ekipa w KGHM - Piotr trzymam kciuki!
Awatar użytkownika
Min Szczescia

Re: Piotr Chęciński po pracy w TVP i Polskim Radiu przeszedł do pionu komunikacji KGHM

Min Szczescia Śro Lip 24, 2019 10:05 am

Daja swoim stołki tyle że na tle Pobudzina czy Bugały to Chęciniak jest klasa i profeska trzeba przyznać. Warsztat mega jeszcze z dawnych czasów i zna się chłop na komunikacji
Awatar użytkownika
edytorek

edytorek Śro Lip 24, 2019 10:07 am

Ciekawe czy będzie pamiętał o swoich ludziach z radia i tvp - myśle że właśnie jego telefon urywa się od smsów w stylu "czy dla starej gwardii też znajdzie się miejsce"
Awatar użytkownika
Gość X

Gość X Śro Lip 24, 2019 10:07 am

Powinien wrócić do TVP. To był kluczowy dziennikarz ds. zagranicznych.
Awatar użytkownika
woronicza

woronicza Śro Lip 24, 2019 10:10 am

Pracowałem z Piotrkiem kilka lat na Placu i był "zwierzęciem telewizyjnym" jak mało kto - dla mnie zaskoczenie bo myślałem że wróci do TVP ale on wybrał biznes... szok ale trzymam kciuki !
Awatar użytkownika
Tarranis

Tarranis Śro Lip 24, 2019 10:13 am

To się nazywa transfer - chyba tam w KGHM założą sobie teraz telewizje :))) ale spoko gość lubiłem jego programy o zagranicy
Awatar użytkownika
Fracek

Fracek Śro Lip 24, 2019 10:18 am

"Gość X" napisał(a): Powinien wrócić do TVP. To był kluczowy dziennikarz ds. zagranicznych.

tak tylko to były inne czasy - koleś robił relacje z Fukushimy po katastrofie wiec miał jaja, royal wedding też mu wyszło a dziś co zrobi relacje z ... kąd? :)
Awatar użytkownika
Homar

Homar Śro Lip 24, 2019 10:20 am

Gratuuuulacje! Zadałeś szyku!
Awatar użytkownika
Marta J

Marta J Śro Lip 24, 2019 10:22 am

Tak super hiper dobra zmiana dba o swoich. Bo ale dobra ten akurat przynajmniej jest przystojny... żart
Awatar użytkownika
Maliniak

Maliniak Śro Lip 24, 2019 10:24 am

Fajny był w telewizji o się przynajmniej znał na gospodarce. Ciekawe czy jeszcze kiedyś wróci do prowadzenia programów... jak to mówią nie ma już biletów w jedna stronę zawsze można wziąć ubera
Awatar użytkownika
Nikt

Nikt Śro Lip 24, 2019 10:27 am

Pracowałem z nim w radiu i nie moja bajka politycznie ale koleś z tej instytucji ociekającej lenistwem i układami wykazywał nowy portal informacyjny - i za to szacun! A z komisjami każdy kto widział wie jak było...
Awatar użytkownika
Filoet

Filoet Śro Lip 24, 2019 10:30 am

Ale tego i tamtego Pana już nie ma! I bardzo dobrze! Współczuje!
Awatar użytkownika
Diana

Diana Śro Lip 24, 2019 10:31 am

Nie wrócił do TVP bo go tam nikt nie chcial i nawet pan Glinski nie pomógł... a próby były i nic! Brawo Kurski, ze się nie dał!!!
Awatar użytkownika
Karamba

Karamba Śro Lip 24, 2019 10:32 am

O tu widzę paru desperos się wypowiada - ze komisje ze pracownik - a mnie do pracy akurat przyjął i był najlepszym szefem jakiego miałem w ostatnich latach! Bo nie tolerował układu
Wróć do Public Relations

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości