WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
sosik koperkowy

Piotr Metz już nie prowadzi audycji w Radiu Opole. "Niewspółmiernie wysoka gaża"

sosik koperkowy Wto Sty 03, 2023 4:52 am

Gwiazda z Warszafffki co swoich podwładnych z dawnej Trójki zostawiła bez wsparcia. Wypiął się właściwie na wszystkich, którzy założyli 357 i RNŚ.
Awatar użytkownika
Xyz

Re: Piotr Metz już nie prowadzi audycji w Radiu Opole. "Niewspółmiernie wysoka gaża"

Xyz Wto Sty 03, 2023 7:07 am

Akurat audycje Piotra Metza stoją na wysokim poziomie merytorycznym. Wiele młodych głosów z 357 i RNŚ mogłoby mu buty czyścić. Szkoda, że tylko w regionalnym radiu nadawał. Powinien wrócić na antenę ogólnopolską.
Awatar użytkownika
Szymek

Re: Piotr Metz już nie prowadzi audycji w Radiu Opole. "Niewspółmiernie wysoka gaża"

Szymek Wto Sty 03, 2023 7:12 am

"Xyz" napisał(a): Akurat audycje Piotra Metza stoją na wysokim poziomie merytorycznym. Wiele młodych głosów z 357 i RNŚ mogłoby mu buty czyścić. Szkoda, że tylko w regionalnym radiu nadawał. Powinien wrócić na antenę ogólnopolską.

Ja go nie trawię, więc dla mnie żadna strata.
Awatar użytkownika
Mietek

Mietek Wto Sty 03, 2023 7:47 am

Ciekawe czy w ślad Radia Opole pójdą prezesi innych rozgłośni regionalnych i pożegnają Madzię Pomidor czy innych "speców" z wPotylicę.pl Chodzą słuchy, że niedoszła prezydentka już nowy format szykuje, bo lokalni dziennikarze nie znają się na robieniu radia!
Awatar użytkownika
Rysiek

Rysiek Wto Sty 03, 2023 8:12 am

Pan Metz ma wiedzę, ogromna kolekcje płyt itp. Ale do Dwójki pasuje tak trochę jak mucha do zupy. Albo jak Agness do prezesury.
Awatar użytkownika
Jener

Jener Wto Sty 03, 2023 9:15 am

Ale jaka gaża? Czemu nie mogę wiedzieć, ile wynosiło honorarium w instytucji publicznej?
Awatar użytkownika
Laura

Laura Wto Sty 03, 2023 9:25 am

"Szymek" napisał(a):
"Xyz" napisał(a): Akurat audycje Piotra Metza stoją na wysokim poziomie merytorycznym. Wiele młodych głosów z 357 i RNŚ mogłoby mu buty czyścić. Szkoda, że tylko w regionalnym radiu nadawał. Powinien wrócić na antenę ogólnopolską.

Jedź lepiej zatankuj swój samochód do pełna a później zobacz czy nie ma Cię w pokoju obok
Awatar użytkownika
Alex

Alex Wto Sty 03, 2023 10:02 am

W mediach publicznych w UK czyli BBC zarobki gwiazd anteny sa upublicznione i wiadomo kto ile zarabia - oczywiscie w PL to jest tajemnica
Awatar użytkownika
Szymek

Szymek Wto Sty 03, 2023 10:08 am

"Laura" napisał(a):
"Szymek" napisał(a):

Jedź lepiej zatankuj swój samochód do pełna a później zobacz czy nie ma Cię w pokoju obok

Ale wsiowa odpowiedź z podstawówki...
Awatar użytkownika
Ender

Ender Wto Sty 03, 2023 10:13 am

"Rysiek" napisał(a): Pan Metz ma wiedzę, ogromna kolekcje płyt itp. Ale do Dwójki pasuje tak trochę jak mucha do zupy. Albo jak Agness do prezesury.

Nie ma on tych audycji w Dwójce znowu tak dużo. Słyszę go tylko czasami w Wieczorze Płytowym i akurat tam wypada dobrze.
Awatar użytkownika
Laura

Laura Wto Sty 03, 2023 10:22 am

"Szymek" napisał(a):
"Laura" napisał(a):
"Szymek" napisał(a):

Ale wsiowa odpowiedź z podstawówki...

Specjalnie dostosowałam do Twojego poziomu Szymeczku :*, pamiętaj premier teraz mówił o tym że jesteśmy tolerancyjni
Awatar użytkownika
XxxYyy

XxxYyy Wto Sty 03, 2023 11:17 am

Nie przepadam za panem Metzem. Nie wiem o co chodzi, o glos? o sposob mowienia? o dobor repertuaru? Podobnie mam z Mannem i Kydrynskim. Niby uznanene powszechnie nazwiska - a ich nie trawie
Awatar użytkownika
PJ

PJ Wto Sty 03, 2023 11:20 am

"Jener" napisał(a): Ale jaka gaża? Czemu nie mogę wiedzieć, ile wynosiło honorarium w instytucji publicznej?

ch....j cię to powinno obchodzić
Awatar użytkownika
Dentysta- Sadysta

Dentysta- Sadysta Wto Sty 03, 2023 11:25 am

A zęby wprawił? Teraz to kosztuje, nic dziwnego, że się ceni
Awatar użytkownika
aga

aga Wto Sty 03, 2023 11:31 am

"sosik koperkowy" napisał(a): Gwiazda z Warszafffki co swoich podwładnych z dawnej Trójki zostawiła bez wsparcia. Wypiął się właściwie na wszystkich, którzy założyli 357 i RNŚ.

Napisać można wszystko. Rozumiem, że masz dokładne informacje o tym, jak "się wypiął", a może to Oni "wypięli się" na Niego?
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości