Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

Plus nie ma 97 proc. zadowolonych klientów - myląca reklama z Mumio (wideo)

Komisja Etyki Reklamy uznała, że spot Plusa z udziałem kabaretu Mumio informujący, że 97 proc. klientów infolinii tej sieci jest z niej zadowolonych, wprowadzał odbiorców w błąd.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Telekomunikacji

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post Cyfromaniak » Czw Gru 29, 2011 11:02 am

97% nie jest cyfrą tylko liczbą.
Cyfromaniak

Przeczytaj cały artykuł »

Re: Plus nie ma 97 proc. zadowolonych klientów - myląca reklama z Mumio (wideo)

Post 099max » Czw Gru 29, 2011 12:00 pm

Te reklamy choć jestem abonentem Plusa są żałosne,tak jak piszew artykule wyżej,specyficzny humor.
Mi ten humor przypomina humor z dedykacją dla debili.Ale to w końcu wizerunek Plusa,nie mój.
Szczególnie nowe reklamy w przedziale jadącego pociągu!!!Debilizm pierwszej klasy :)
099max

Post Krzysiek Zając » Czw Gru 29, 2011 2:09 pm

Moim zdaniem - sam pomysł całkiem dobry, ale 90% tych reklam jest po prostu przemęczonych przez Mumio - nikt nie jest w stanie wymyślić aż tylu genialnych spotów. A co do Rady Etyki Reklamy - jest to tylko stowarzyszenie, które za główny cel postawiło sobie utrudnianie życia twórcom reklam i doczepianie się na siłę do wszystkich najlepszych, najskuteczniejszych i na najwyższym poziomie reklam. Taki ręczny hamulec polskiej kreacji reklamowej. Dlatego tej organizacji osobiście nie szanuję i uważam ją za organ pasożytniczy.
Krzysiek Zając

Post Marcin _ abonent Plusa » Pią Gru 30, 2011 6:29 pm

Lepiej jak by wprowadzili wiecej promocji dla stalych klientow sieci Plus bo jak na razie to sie nie maja czym pochwalic
Marcin _ abonent Plusa

Post Tomik » Sob Gru 31, 2011 12:07 am

Obecnie "Plus" reklamuje swoje rozmowy za jedyne 10 gr./min. I wszystko by było pięknie, tyle że wcześniej trzeba wykupić miesięczny pakiet za...10 zł, Pytam się więc Polkomtela" co to za promocja gdzie za darmochę trzeba płacić?
Tomik

Post pablizio » Pon Sty 02, 2012 4:21 pm

Dziękuję, niedawno uciekłem od tych manupulantów, bo nie po to mam GSM żeby pilnować ile korzystam bo potem mogę słono płacić. Jak teraz patrzę na reklamy z hasłem: "Daj o siebie zadbać", to mi az szkoda abonetów. Zadbałem o siebie sam, uciekłem od manipulantów:)
pablizio

Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca