Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

Plus sprzedaje e-booki, audiobooki i prasę

Sieć komórkowa Plus otworzyła dla swoich klientów sklep z ebookami, audiobookami i prasą. Sklep znajduję się pod adresem plusoczytelnia.pl.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Telekomunikacji

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post moj nik » Czw Kwi 29, 2010 1:00 pm

fajnie, że plus tak dba o swoich klientów i ciągle cos nowego dla nas wymyśla, ten pomysł jest dla mnie osobiście the best! dzięki będę korzystać!!!
moj nik

Przeczytaj cały artykuł »

Re: Plus sprzedaje e-booki, audiobooki i prasę

Post green » Śro Maj 05, 2010 4:20 pm

plus po raz kolejny zaskoczył nowoscia. wczesniej byla muzodajnia, teraz plusoczytelnia. jak jeszcze dodac do tego inne nowosci takie jak iplusopobieracz czy platnosci zblizeniowe telefonem to widac, ze plus mocno rozbudowuje dodatkowe uslugi dla swoich klientow. i dobrze ze sa to pomysly praktyczne
green

Re: Plus sprzedaje e-booki, audiobooki i prasę

Post cooler » Czw Maj 06, 2010 2:47 pm

zgadzam się, że z green, że plus nas ciągle czymś zaskakuje, plusoczytelnia podpasowała mi bardzo. plus to najbardziej innowacyjna siec w naszym kraju i ciesze się, że nie dałem się skusić ofertom przeniesienia, bo bym żałowała, tak jak wszyscy co to zrobili narzekaja teraz.
cooler

Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca