WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Olo

Poczta Polska nie chce sprzedawać „Nie” z Janem Pawłem II na okładce? Wydawca angażuje prawników

Olo Wto Mar 14, 2023 7:41 am

Upadające NIE powinien zaadoptować Demiurg Adam z Czerskiej.
Awatar użytkownika
Haim Kilkenheim

Re: Poczta Polska nie chce sprzedawać „Nie” z Janem Pawłem II na okładce. Wydawca angażuje prawników

Haim Kilkenheim Wto Mar 14, 2023 7:59 am

Dziennikarze sprzyjający opozycji, na pół roku przed wyborami, biją w kosciół i Papieża. W Polsce ! W kraju, gdzie żyje jeszcze pokolenie pamiętające wybór JP2, jego msze i pielgrzymki. Życzę opozycji powodzenia jesienią, bu ha ha 😀, bu ha ha 😀, bu ha ha 😀
Awatar użytkownika
Jeż

Re: Poczta Polska nie chce sprzedawać „Nie” z Janem Pawłem II na okładce. Wydawca angażuje prawników

Jeż Wto Mar 14, 2023 8:18 am

Totalni z PISu atakują wolne media wszelkimi metodami bo chcą w Polsce wprowadzić totalitarne rządy, Dlatego pis tak bestialsko atakuje TVN.
Awatar użytkownika
walter

walter Wto Mar 14, 2023 8:25 am

A to NIE było na poczcie dawniej? 🙂 pomiędzy przepisami siostry Faustyny i komiksami o księżach ratujacych świat?
Awatar użytkownika
kuba

kuba Wto Mar 14, 2023 8:26 am

mogłeś nie zauważyć, jeśli przyrzucili puzzlami, obrusem, zestawem małego chemika, żelkami i ręcznikiem z napisem "Dla kochanej żony"
Awatar użytkownika
szym

szym Wto Mar 14, 2023 8:26 am

Angorę w naszej widziałem, ale NIE to chyba pod ladą trzymali.
Awatar użytkownika
mati

mati Wto Mar 14, 2023 8:26 am

Kupienie tygodnika NIE jest trudne ogolnie, a co dopiero na poczcie
Awatar użytkownika
Lol

Lol Wto Mar 14, 2023 9:02 am

To badziewie powinno upaść.
Awatar użytkownika
Expert

Expert Wto Mar 14, 2023 10:11 am

Obrzydliwa okładka, jak i za tym stojący!!!
Awatar użytkownika
Rem

Rem Wto Mar 14, 2023 10:19 am

Kolporterzy powinni odrzucić wydanie już w piątek kiedy wyszło!
Awatar użytkownika
Idi...

Idi... Wto Mar 14, 2023 10:21 am

"walter" napisał(a): A to NIE było na poczcie dawniej? 🙂 pomiędzy przepisami siostry Faustyny i komiksami o księżach ratujacych świat?

Nie! Przy wysokich obcasach! Zara obok faktów i mitów!
Awatar użytkownika
Daisy

Daisy Wto Mar 14, 2023 10:22 am

"Lol" napisał(a): To badziewie powinno upaść.

Trzeba czekać.
Awatar użytkownika
Merrovingian

Merrovingian Wto Mar 14, 2023 10:27 am

Jest przyczyna i jest skutek. Proste!
Awatar użytkownika
GTH

GTH Wto Mar 14, 2023 10:31 am

Gazeta zniknęła? Może zielone ludziki ją porwały! :)
Awatar użytkownika
Perła

Perła Wto Mar 14, 2023 10:43 am

Urban to samo zło POPIERAM Pocztę Polską
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości