[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/komentowany_artykul.php on line 64: pg_connect(): Unable to connect to PostgreSQL server: could not connect to server: Connection refused Is the server running on host "217.182.173.109" and accepting TCP/IP connections on port 5432?
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/komentowany_artykul.php on line 70: pg_query() expects parameter 1 to be resource, boolean given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/komentowany_artykul.php on line 71: pg_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, null given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/komentowany_artykul.php on line 78: pg_close() expects parameter 1 to be resource, boolean given
Forum WirtualneMedia.pl - Opinie i komentarze - Podpięcie dekodera Cyfrowego Polsatu Samsung do komputera

WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Problemy, pytania, dyskusje, nowości, ...

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
rexroth
 
Posty: 3
Rejestracja: Nie Wrz 04, 2005 12:21 pm

Podpięcie dekodera Cyfrowego Polsatu Samsung do komputera

rexroth Nie Wrz 04, 2005 12:23 pm

Witam wszystkich.

Mam dekoder Cyfrowego Polsatu marki Samsung i chciałbym oglądać kanały na monitorze komputera. Nie wiem jak mam to zrobic i co ewentualnie dokupić. Czy jakiś tuner TV, kable, pzrejściówki czy coś. Poza tym dodam że komputer znajduje się w innym pokoju niz dekoder i telewizor (jakieś 10m nie w linii prostej). Dekoder jest podpięty też do tv i chciałbym żeby tak juz pozostało, tzn żeby można było oglądać to samo na tv i komputerze. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc. Dodam, że za bardzo się na tym nie znam.
Awatar użytkownika
rexroth
 
Posty: 3
Rejestracja: Nie Wrz 04, 2005 12:21 pm

rexroth Nie Wrz 04, 2005 1:30 pm

Nie mam karty telewizyjnej, natomiast mam kartę graficzną z VIVO. Do karty graficznej mam dołączona taka przejściówkę gdzie z jednej strony jest 6 wejść: comp. in, s-vid out, pr out, pb out, Yout\ comp.out, s-vid in. a drugi koniec wchodzi na vivo. Na dekoderze mam takie wejścia z tyłu: Takie żółte z nazwą VIDEO, AUDIO L i R, 2 eurozłącza jedno VCR i TV, zwykłe wejście na TV, port szeregowy i IEEE 1284 oraz wejścia na antenę sat i naziemną.
Ostatnio edytowany przez rexroth, Nie Wrz 04, 2005 3:23 pm, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
rexroth
 
Posty: 3
Rejestracja: Nie Wrz 04, 2005 12:21 pm

rexroth Nie Wrz 04, 2005 3:26 pm

OK. Dzięki za pomoc. Jak pokupię i popróbuję to dam znać czy działa. Dziś i tak nic nie zrobie bo sklepy zamkniete. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.
Wróć do Cyfrowy Polsat

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości