WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Problemy, pytania, dyskusje, nowości, ...

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
Burzasty
początkujący
 
Posty: 11
Rejestracja: Pon Kwi 04, 2005 6:26 pm
Miejscowość: Biurko w newsroomie

Polsat

Burzasty Wto Kwi 05, 2005 2:02 pm

Wiele osob narzeka ze na Cyfrze + nie ma Polsatu. Wczoraj wchodzac w rejony "egzotycznych" kanalow natrafilem na Polsat i Polsat 2, odpowiednio sa to kanaly 397 i 398. Szkoda ze sa w tak odleglych zakamarkach.
Awatar użytkownika
aronik
bardzo chętnie dyskutujący
 
Posty: 298
Rejestracja: Nie Sty 16, 2005 10:29 pm
Miejscowość: Żory

aronik Wto Kwi 05, 2005 5:03 pm

masz rację. oba polsaty są jak narazie póki co na częstotliwości 11413 H na transponderze Polsatu. Jest jak narazie z tego co wiem FTA.
T.LOVE T.LOVE T.LOVE!!!!
Nowa płyta - marzec 2006!
Awatar użytkownika
Entertainer
 
Posty: 4
Rejestracja: Śro Kwi 13, 2005 10:44 pm
Miejscowość: Kraków

Entertainer Czw Kwi 14, 2005 12:13 am

Obydwa Polsaty są nadawane na 3 różnych częstotliwościach. Na dwóch są niekodowane, na 1 zakodowane. Trochę to dziwna sytuacja, bo na 1 transporder jest w zasadzie pusty (powtórzone Polsat 1 i 2, TV4, i 4 testy), na pozostałych panuje totalna pikseloza (natłoczonych po kilkanaście kanałów).

Polsat prędko nie trafi do oficjalnej oferty C+. No, chyba, że w zamian dostanie HBO i Canal+. Szansa zerowa :)
Wróć do Cyfra+

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości