WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Tylko Klarenbach!

Poseł Solidarnej Polski o przesunięciu Adriana Klarenbacha do TVP3: nie mam z tym nic wspólnego

Tylko Klarenbach! Czw Mar 23, 2023 12:48 pm

Murem za Klarenbachem! To wzór
najlepszego dziennikarstwa. Rzetelny i dokładny. Zawsze obiektywny.
Dziś pikieta na placu Powstańców w Jego obronie.
Awatar użytkownika
Widz

Re: Poseł Solidarnej Polski o przesunięciu Adriana Klarenbacha do TVP3: nie mam z tym nic wspólnego

Widz Czw Mar 23, 2023 1:19 pm

Ogromna strata, ulubiony prowadzący i w mojej ocenie najlepszy spośród dostępnych. W przeciwieństwie do nich nie można było o nim powiedzieć, że jest emisariuszem pisu.
Awatar użytkownika
Seba

Re: Poseł Solidarnej Polski o przesunięciu Adriana Klarenbacha do TVP3: nie mam z tym nic wspólnego

Seba Czw Mar 23, 2023 1:22 pm

Hahaha
Czeluścia niebytu to jest TVP Polonia i skazańcy tam zawsze lądują... lub w archiwum a nie dostają nowego programu...
Awatar użytkownika
:-(

:-( Czw Mar 23, 2023 2:50 pm

"Widz" napisał(a): W przeciwieństwie do nich nie można było o nim powiedzieć, że jest emisariuszem pisu.

Załóż okulary, zbadaj słuch. Facet jest DOKŁADNIE TAKIM SAM jak inni propagandziści z TVP.
Awatar użytkownika
Cleo

Cleo Czw Mar 23, 2023 6:29 pm

Nie wiem o co tak naprawdę chodzi.Przez emeryturę Tuska? jeden z najlepszych redaktorów zostaje odsunięty od prowadzenia "Minęła 20".Wstydzcie się przełożeni. P.redaktor Klarenbach
wprowadza dużo ciekawych pytań swoim rozmówca i zna się na polityce .Oj spadnie wam oglądalność. Oj spadnie
Awatar użytkownika
Jana

Jana Czw Mar 23, 2023 9:59 pm

Dziennikarz profesjonalny, zawsze przygotowany, inteligentny i dowcipny. Tym sposobem wykreślono mi jeden z programów które oglądałam. Szkoda !!!
Awatar użytkownika
TVPis

TVPis Czw Mar 23, 2023 11:06 pm

@Cleo, @Jana: Dziennikarz profesjonalny, zawsze przygotowany? To polecam dzisiaj lekturę kolejnego maila, który wyciekł ze skrzynki Dworczyka przy okazji afery Caracali w 2017 roku. Pokazuje kulisy tego "przygotowania", gdzie dziennikarz dostaje od ministra gotowe tezy i twierdzenia (jak zwykle zwalić wszystko na PO), a nawet listę pytań, które powinien zadawać politykom opozycji.

@widz: Nadal twierdzisz, że facet nie jest... jak to sam nazwałeś... "emisariuszem PiSu" ?

P.S.: Przypominam, że autentyczność maili ze skrzynki Dworczyka potwierdzali już nie raz sami politycy PiS, a pośrednio zrobiła to prokuratura Ziobry wszczynając śledztwo w sprawie ujawnienia informacji niejawnych.
Awatar użytkownika
Adrianek

Adrianek Pią Mar 24, 2023 12:09 am

Czynownik dostał po łapach? O, jak mi przykro.
Awatar użytkownika
AS

AS Pią Mar 24, 2023 3:33 pm

Oczywiście, że poseł nie miał z tym nic wspólnego, no może poza tym, że chciał swój kłamliwy przekaz puścić w obieg, a redaktor w przypływie dziennikarskiej powinności mu to uniemożliwił ;)
Awatar użytkownika
Karolina.

Karolina. Sob Mar 25, 2023 1:39 pm

No cóż, jeśli to prawda , że najlepszego dziennikarza TVP info przesuwa się do mało oglądanego programu jakim jest TVP3, to moja rodzina przestaje oglądać TVP info.
Awatar użytkownika
Ela

Ela Sob Mar 25, 2023 7:40 pm

Zbyt srogie kary stosuje szefostwo TVP.Pan Kraśko już dawno wrócił do TVN. Pan Klarenbach bardzo dobry redaktor- obiektywny,bystry, z ogromną wiedzą.Uwielbiałam jego programy. Proszę i nie tylko ja o powrócić pana Adrmiana do tvp info.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości