WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
DrVictór

Pracownicy Biedronki skarżą się w internecie, że pracodawca dał im w świątecznym prezencie portfele z pleśnią

DrVictór Wto Lis 29, 2022 3:33 pm

Nic dziwnego, że Biedra traktuje pracowników jak ostatnie drożdżaki, skoro widzą w swoich portfelach zamiast dobrych płac samą pleśń.
Awatar użytkownika
W czym problem

Re: Pracownicy Biedronki skarżą się w internecie, że pracodawca dał im w świątecznym prezencie portfele z pleśnią

W czym problem Wto Lis 29, 2022 4:08 pm

Zróbcie taki sam "prezent na święta" dla przełożonych od pracowników firmy
Awatar użytkownika
asd

Re: Pracownicy Biedronki skarżą się w internecie, że pracodawca dał im w świątecznym prezencie portfele z pleśnią

asd Wto Lis 29, 2022 4:22 pm

Wydano 80 ml na 159 tys paczek. Czyli ponad 500 zł za jedną paczkę z pleśnią?
Awatar użytkownika
Seba

Seba Wto Lis 29, 2022 4:23 pm

A jak ma traktować firma pracowników gdzie jedyna umiejętnością jest posiadanie dwóch rąk?
Ale spoko, samoobsługowe kasy nie potrzebują podarków, nawet z gratisem.
Awatar użytkownika
Ech

Ech Wto Lis 29, 2022 5:12 pm

Ktoś to w Biedronce rozdzielał i pakował do paczek. To co? Nikt nic nie zauważył? Kompromitacja.
Awatar użytkownika
Owad

Owad Wto Lis 29, 2022 5:29 pm

I rozumiem, że nie można było tego wyjaśnić normalnie, zapytać firmy, zgłosić do kadr, tylko od razu trzeba z ry*em do mediów? Nie zdziwcie się jak w przyszłym roku Bieda nie da nikomu nawet pół paczki.
Awatar użytkownika
Jola

Jola Wto Lis 29, 2022 5:31 pm

"Ech" napisał(a): Ktoś to w Biedronce rozdzielał i pakował do paczek. To co? Nikt nic nie zauważył? Kompromitacja.

Tacy sami pracownicy jak większość w sklepach - byle do wypłaty i mam wszystko w d**ie.
Awatar użytkownika
Teleman

Teleman Wto Lis 29, 2022 6:06 pm

jak ma traktować firma pracowników gdzie jedyna umiejętnością jest posiadanie dwóch rąk?
Ale spoko, samoobsługowe kasy nie potrzebują podarków, nawet z gratisem.

Seba 2022-11-29 15:23310
Oj,proszę inteligent się znalazł z wieloma przydatnymi umiejętnościami ,rozchwytywany na rynku pracy ,hehe ,chłopie za takie teksty to powinnienes dostać liścia
Awatar użytkownika
Ron

Ron Wto Lis 29, 2022 7:15 pm

A czego się spodziewacie. Skoro Polacy oddali przemysł, handel i media w obce ręce traktowani są jak śmieci. I dostają śmieciowe prezenty albo zwolnienia na święta
Awatar użytkownika
Tomek

Tomek Wto Lis 29, 2022 7:32 pm

Chciał pokazać, że ma ich w dupie. Nic więcej.
Awatar użytkownika
Moja rada

Moja rada Wto Lis 29, 2022 8:25 pm

W ogóle żadnych prezentów nie powinni dostać. Za pracę jest wypłata, są premie. A nie gadżety. Dobrze zarabiają, powinno wystarczyć.
Awatar użytkownika
Adam

Adam Wto Lis 29, 2022 8:28 pm

To za komuny Polacy dostawali TALONY na1/3 pensji do marketów No cóż ZGNIŁY KAPITALIZM
Awatar użytkownika
Ina

Ina Wto Lis 29, 2022 8:35 pm

Pracowałam w B.,co roku super prezenty, do dziś mam kmpl ręczników -zielone z logo B. ,Torby turystyczne,koce ,pościele... długo by wymieniać zawsze karton lub torba pełna niespodzianek i kiedyś bony na zakupy, ja nie narzekałam,ale są ludzie którym zawsze źle,i wierzę że jeśli jest problem z portfelami to B. zareaguje
Awatar użytkownika
Joko

Joko Wto Lis 29, 2022 10:06 pm

W sumie to może lepiej byłoby dać pracownikom bony, albo gotówkę. Prościej, dla większości pewnie lepiej. A tak to wyszedł smrodek 😉 Swoją drogą to fajne rozwiązanie problemu. Przepraszam i po sprawie. Dziękuję mojej firmie, zdecydowanie wolę kasę!
Awatar użytkownika
kolo

kolo Wto Lis 29, 2022 10:18 pm

"Moja rada " napisał(a): W ogóle żadnych prezentów nie powinni dostać. Za pracę jest wypłata, są premie. A nie gadżety. Dobrze zarabiają, powinno wystarczyć.

Dokładnie tak, większość tych mongołów myśli, że im się to prawnie należy, co gorsza, że ktoś z biedry siedział i pakował dla nich te spleśniałe prezenty specjalnie. Do łba im nie przyjdzie, że to zwykłe zlecenie poszło do jakiegoś dostawcy i tyle.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości