WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
?

Prezes Polskiego Radia zadowolona z nowego badania radiowego. "Bardzo się cieszę z opublikowanych wyników"

? Nie Gru 04, 2022 9:55 am

No na pewno jest to dla mnie bardziej woarygodne od postkunuszego dawnego SMG/KRC. Zlecenie przez ćwierć wieku dla jednej firmy... jak to nazwać?
Awatar użytkownika
Tomasz

Re: Prezes Polskiego Radia zadowolona z nowego badania radiowego. "Bardzo się cieszę z opublikowanych wyników"

Tomasz Nie Gru 04, 2022 10:18 am

Szkoda, że wszystkie decyzje personalne podejmowała na podstawie poprzednich badań, wtedy było ok. Ciekawe co powie Lady Botox jak i w tych badaniach słuchalność zacznie szorować po dnie
Awatar użytkownika
Tiaaa

Re: Prezes Polskiego Radia zadowolona z nowego badania radiowego. "Bardzo się cieszę z opublikowanych wyników"

Tiaaa Nie Gru 04, 2022 10:22 am

Jakim trzeba być kretynem żeby się dać nabrać na badanie które obejmowało jeden wybrany tydzień listopada i porównywać go z codziennym raportowaniem kilkunastu tysięcy osób w trybie ciągłym. Pomalujemy trawę na zielono i też będzie ładnie
Awatar użytkownika
Hania

Hania Nie Gru 04, 2022 10:24 am

Bzdura, ale niech ma i się cieszy, zobaczymy kolejne badania, wtedy z nieukrywaną satysfakcją poczytam jak się paniusia będzie oburzać a klakierki bronić - poczytajcie co ona teraz wygaduje i zapamiętajcie żeby nie dziwić się później ludziom
Awatar użytkownika
Michał

Michał Nie Gru 04, 2022 10:57 am

Taka metoda, tak długo wciskać ludziom kit, aż w końcu w niego uwierzą, a jeżeli rzeczywistość mówi co innego to tym gorzej dla rzeczywistości. Niech się zresztą bawi Aguś, niech sobie robi co chce, tylko dlaczego ja mam za to płacic.
Awatar użytkownika
Słuchacze

Słuchacze Nie Gru 04, 2022 11:04 am

Buhahaha i trójka ma tyle co przed przyjsciem nowej prezeski? To ciekawe ile w tym badaniu by miała 3 lata temu… a właśnie czy aby celem nowego zarządu nie był wzrost słuchalności? No to nie wzrosło i Pani Prezes z radością to komentuje jako prawdę objawioną i najbardziej obiektywną. No to żegnamy, nie udało się, trudno, czasem w życiu tak jest. Trzeba się przyznać do porażki, ukłonić i podziękowac za otrzymaną szansę.
Awatar użytkownika
Greg

Greg Nie Gru 04, 2022 12:19 pm

Wyniki tych badań, jedynie słusznych, otrzymuje również żoliborski dziad?
Awatar użytkownika
qba

qba Nie Gru 04, 2022 12:45 pm

Pierwsze co przeczytałem to "Prezes Polskiego Radia zwolniona". Już się miałem ucieszyć aż doczytałem, że "zadowolona".
Awatar użytkownika
ted

ted Nie Gru 04, 2022 1:41 pm

Te badania są niewiarygodne. Mnie się nikt o nic nie pytał, a słucham Trójki cały czas.
Awatar użytkownika
nowak

nowak Nie Gru 04, 2022 2:02 pm

Jeszcze ze dwa takie badania i okaże się ,że Polacy oglądają i słuchają tylko media tzw. publiczne 🙂
Awatar użytkownika
Rumburak

Rumburak Nie Gru 04, 2022 4:19 pm

Badania są w porządku, tylko interpretacja bzdurna, ale cóż, tonący brzytwy się chwyta...
Awatar użytkownika
Zenek

Zenek Nie Gru 04, 2022 6:52 pm

Gemius robi pomiar pasywny radia/TV/Internetu od minimum 2 lat. Czy ktoś wie jakie są ich wyniki, tak dla porównania ? To dla mnie duuużo poważniejsze źródło niż te bzdury na zamówienie wypuszczane przez pisiorską przybudówkę KRRiT.
Awatar użytkownika
Gość X

Gość X Nie Gru 04, 2022 8:20 pm

Nie ma się z czego cieszyć.
Błąd w dobraniu danych.
Awatar użytkownika
Neokomuna

Neokomuna Nie Gru 04, 2022 10:19 pm

Żenujące.
Awatar użytkownika
Maciej Konserwatywny

Maciej Konserwatywny Pon Gru 05, 2022 7:35 am

Jak widać przewietrzenie Trójki było dobrą decyzją. Słuchalność jest sukcesywnie odbudowywwna. Wszystko idzie w dobrym kierunku.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości