class11 » Pon Kwi 12, 2010 10:09 am
Strata największa z największych jakaż ona musiała być straszna, by młode pokolenie i my wszyscy możemy dowiedzieć się, jacy to byli naprawdę ludzie i smutne to, że politycy innych krajów bardziej szanowali naszego prezydenta niż wielu z naszych i co najgorsze z tego samego pnia polityki. Jak obłudna jest polityka to teraz właśnie bardzo widać?.
Jak bezwzględni są nasi rodacy politycy, do jakiego poziomu coraz bardziej się zniżają? Ile w tych ludziach jest cynizmu i obłudy i zła za nic mają swój naród.
Wiara w to że się coś zmieni, nic z tego to już za daleko zaszło.
Upadek moralności polityków i dodam bezwzględność dziennikarzy idą z sobą w parze. To wszystko jak w koszmarnym teatrze straszna odsłona pierwsza, jaka będzie druga myślę, że taka sama jak po śmierci naszego Papieża. My naród nie mamy sobie nic do zarzucenia no chyba tylko to, że dajemy się omamiać przed każdymi wyborami i jak dzieci jesteśmy naiwni wierząc w sączące się jak jad stronnicze dzienni-karskie relacje polityczne.
Nie rozumiałem jak usłyszałem takie oto słowa starszej osoby, że,, polityka to taka brudna świnia" teraz to już wiem i widzę co mówią , piszą politycy i różne szkiełka, gazety gazetki , programy i programiki itp.
Cześć i chwała poległym.