Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

Prezydent Lech Kaczyński nie żyje

W sobotę w Smoleńsku rozbił się samolot Tupolew 154-M  z prezydentem Lechem Kaczyńskim na pokładzie. Nikt z pasażerów samolotu nie przeżył katastrofy.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Robin, Moderator

Prezydent Lech Kaczyński nie żyje

Post walter » Sob Kwi 10, 2010 11:12 am

;(:(:(:(:(
ogromna strata ;(:(;(:(
walter

Prezydent Lech Kaczyński nie żyje, media zmieniły ramówki

Przeczytaj cały artykuł »

Re: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje, media zmieniły ramówki

Post widz » Sob Kwi 10, 2010 11:56 am

specjalną żałobną emisję wydań ma też tv biznes, tymczasem konkurent tvn cnbc śpi... w tv biznes na żywo goście komentują, co teraz z nbp, po śmierci skrzypka...na tvn cnbc same plansze odsyłające do tvn24 i dają kursy walut, nawet nie nadają...
widz

Post kamil » Sob Kwi 10, 2010 12:26 pm

Przeciez w tvn cnbc biznes tez trwa specjalny program
kamil

Post Hania » Sob Kwi 10, 2010 1:37 pm

Jedyne co dobre to, ze J.Karnowski straci pracę w Wiadomościach
Oczywiście bardzo współczuję najbliżym ofiar
Hania

Post marzenka. » Sob Kwi 10, 2010 2:14 pm

daj spokój z tym karnowskim, a co do tvn cnbc - uruchomili też specjalne pasmo w południe
marzenka.

Post Paweł » Sob Kwi 10, 2010 3:20 pm

ogromna strata dla naszego narodu ogromny ból, ogromny płacz,ogrone cierpienie ;( :( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(;(
Paweł

Post nicking » Sob Kwi 10, 2010 4:32 pm

Straszna tragedia ;(((( [*][*][*]
nicking

Post @rtur » Sob Kwi 10, 2010 5:48 pm

[*] Przykre... tylu ludzi zginęło :(
@rtur

Re: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje

Post chmieluNS » Sob Kwi 10, 2010 10:16 pm

Odszedł nasz ojciec.. tata który sie nami opiekował.. brakuje nam Go tak samo jak osoby z rodziny do ktorej mozna sie przytulic.. niektorzy z nas nienawidzili go tak bardzo że oddał za nas swoje zycie.. to przykre ;(( [*]...
chmieluNS

Post tysiak » Nie Kwi 11, 2010 4:40 pm

Czułem sie jak człowiek bez głowy... jak człowiek w państwie bez głowy... rozpaczliwie chciałem kupić konstytucje... ponieważ czułem... szukałem czegoś bezpiecznego... jakiejś stabilizacji... w konstytucji jest napisane "co dalej" jak to sie mówi... nie znalazłem nigdzie więc zacząłem sobie sam przypominać zapisy... teraz jedyna stabilizacja w konstytucji...

KATYŃ - to słowo dla nowego pokolenia będzie symbolem tragedii...

[*]
tysiak

Post A. » Nie Kwi 11, 2010 6:45 pm

Oglądałam wiadomości na głównym kanale rosyjskiej telewizji publicznej. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Na przekazanie wszystkich informacji poświęcono ponad pół godziny. Informacje były zdecydowanie bardziej dokładne niż u nas w Polsce.
Bardzo dużo mówiono o symbolice miejsca - o Katyniu. Następnie zaproszono na film Katyń zaraz po wiadomościach. To naprawdę wiele znaczy. Mówił o tym Putin, mówili dziennikarze. Mówiono o przełomie w stosunkach polsko-rosyjskich.
Jestem pełna podziwu dla Rosjan. Zawsze ich na swój sposób lubiłam. Nie rozumiałam nienawiści większości Polaków w stosunku do Rosjan. Bo przecież w Katyniu zginęły też tysiące Rosjan. I jak podkreśla Putin to wina ówczesnego totalitaryzmu, wina Stalina. Polacy powinni to docenić. Zaprzestać ciągłym pretensjom.
Jedynym pozytywnym aspektem tej tragedii może być poprawa stosunków z Rosją. Nie zmarnujmy tego.
A.

Post class11 » Pon Kwi 12, 2010 10:09 am

Strata największa z największych jakaż ona musiała być straszna, by młode pokolenie i my wszyscy możemy dowiedzieć się, jacy to byli naprawdę ludzie i smutne to, że politycy innych krajów bardziej szanowali naszego prezydenta niż wielu z naszych i co najgorsze z tego samego pnia polityki. Jak obłudna jest polityka to teraz właśnie bardzo widać?.
Jak bezwzględni są nasi rodacy politycy, do jakiego poziomu coraz bardziej się zniżają? Ile w tych ludziach jest cynizmu i obłudy i zła za nic mają swój naród.
Wiara w to że się coś zmieni, nic z tego to już za daleko zaszło.
Upadek moralności polityków i dodam bezwzględność dziennikarzy idą z sobą w parze. To wszystko jak w koszmarnym teatrze straszna odsłona pierwsza, jaka będzie druga myślę, że taka sama jak po śmierci naszego Papieża. My naród nie mamy sobie nic do zarzucenia no chyba tylko to, że dajemy się omamiać przed każdymi wyborami i jak dzieci jesteśmy naiwni wierząc w sączące się jak jad stronnicze dzienni-karskie relacje polityczne.
Nie rozumiałem jak usłyszałem takie oto słowa starszej osoby, że,, polityka to taka brudna świnia" teraz to już wiem i widzę co mówią , piszą politycy i różne szkiełka, gazety gazetki , programy i programiki itp.
Cześć i chwała poległym.
class11

Post daroooo » Śro Kwi 14, 2010 2:21 pm

proponuje uswietnic pogrzeb prezydenta,cytatami z jego pracy doktorskiej,o wyzszosci socjalizmu nad innymi systemami,i o swietnosci mysli marksa i lenina ktore rozwiniete i ozywione stworzyly system komunistyczny,ludzie-przeczytajcie jego przewod doktorski moze oczy otworzycie kogo chcecie chowac obok pilsudskiego,i kogo pod niebiosa wychwalacie,a jak sie komus to nie podoba co pisze ,to przypomne slowa Ojca Swietego-prawda was wyzwoli.
daroooo

Post Gość » Śro Kwi 14, 2010 2:26 pm

Prawda,rzeczywiscie Bohaterska smierc,;_0,niezapominajmy ze Ci ludzie brali gigantyczne pensje z naszych podatkow,i musieli tam leciec ,bo to ich obowiazek,i zgineli pelniac te obowiazki tak samo jak gina elektrycy,policjanci,czy kolejarze,pozatym przeszlosc sp.Prezydenta mowi sama za siebie wystarczy rzeczywiscie poczytac co glosil w swieta pierwszego maja jak studiowal,wystarczy posluchac Walesy,jak sie po klatkach bohater chowal jak internowania przyszly.Zmarl,to zmarl,ale tak rozdmuchiwac sprawe i klasc go na wawelu to swietokradztwo.
Gość

Następna
Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca