WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Tara

Proboszcz straszył dziennikarza i wydzwaniał do niego w nocy. "Karma wraca, odcierpi pan"

Tara Śro Cze 07, 2023 7:10 am

Kościół to taka sama zakłamana organizacja jak pisowcy.
Awatar użytkownika
Gosc

Re: Proboszcz straszył dziennikarza i wydzwaniał do niego w nocy. "Karma wraca, odcierpi pan"

Gosc Śro Cze 07, 2023 7:45 am

A nie lepiej poinformować od razu prokuratury w sprawie nękania. Są dowody, można wystąpić do operatora o bilingi.
Trzeba działać a nie gadać.
Awatar użytkownika
510 ANT 75

Re: Proboszcz straszył dziennikarza i wydzwaniał do niego w nocy. "Karma wraca, odcierpi pan"

510 ANT 75 Śro Cze 07, 2023 8:37 am

"Gosc" napisał(a): A nie lepiej poinformować od razu prokuratury w sprawie nękania. Są dowody, można wystąpić do operatora o bilingi.
Trzeba działać a nie gadać.
Naprawdę uważasz, że ziobrowa prekur(*)atura pozwoli żeby temu pyerdolcowi w czerni włos z łysej pały spadł? Zapomnij...
Awatar użytkownika
XDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDD Śro Cze 07, 2023 9:01 am

Katolicki kapłan zapowiadający, że karma wraca, co jest koncepcją wziętą z buddyzmu = XDDDDDDDDDDDD
Awatar użytkownika
ja

ja Śro Cze 07, 2023 9:20 am

Jakbyś moje dziecko katabasie ruszył to bym cię zabił.
Awatar użytkownika
Ech

Ech Śro Cze 07, 2023 10:21 am

"Prawda Was wyzwoli"... niestety dzisiaj to tylko puste hasło.
Awatar użytkownika
żałosne

żałosne Śro Cze 07, 2023 2:10 pm

i mam uwierzyć, że wcześniej funkcjonariusz medialny komusz. ków nie wydzwaniał do księdza po nocach? akurat
Awatar użytkownika
jasne jasne

jasne jasne Śro Cze 07, 2023 2:11 pm

pseudo dziennikarz billingów nie pokaże bo pewnie dręczył księdza od tygodni
Awatar użytkownika
Prawak

Prawak Śro Cze 07, 2023 3:56 pm

"żałosne" napisał(a): i mam uwierzyć, że wcześniej funkcjonariusz medialny komusz. ków nie wydzwaniał do księdza po nocach? akurat

no już już matecki, idz sobie weź swoje kropelki
Awatar użytkownika
MarnośćNadMarnościami

MarnośćNadMarnościami Czw Cze 08, 2023 7:43 am

Po nocach to się do kochanka dzwoni, a w święta to i na mszę.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości