WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Historyk

Programy TVP Info z opozycją jak teleturniej. „Proszę o krótką odpowiedź: Tak lub nie”

Historyk Wto Wrz 26, 2023 6:21 am

Stalinowscy prokuratorzy też żądali krótkich odpowiedzi Tak lub Nie
Awatar użytkownika
Rysio

Re: Programy TVP Info z opozycją jak teleturniej. „Proszę o krótką odpowiedź: Tak lub nie”

Rysio Wto Wrz 26, 2023 6:22 am

Może pan Rymanowski po tym artykule zrozumie i zrewiduje wreszcie swój "znak towarowy" czyli typowe pytanie zamknięte "tak czy nie". Kto ich uczył dziennikarstwa?
Awatar użytkownika
DrozyznaTVP

Re: Programy TVP Info z opozycją jak teleturniej. „Proszę o krótką odpowiedź: Tak lub nie”

DrozyznaTVP Wto Wrz 26, 2023 6:22 am

Znowu straszą Kłeczkiem TVP info jaki on brzydki masakra dajcie spokój
Awatar użytkownika
Mucior

Mucior Wto Wrz 26, 2023 6:55 am

O jednej propagandystce, podobno konserwatywnej, też krążą ciekawe plotki po Warszawie. Że niby jakieś taśmy nagrane w hotelach, w których udziałowcem jest państwo, a które są teraz w rękach służb. Nawet na kilku trójkącik z dużo młodszymi facetami. Że jakaś skrobanka i tabletki antykoncepcyjne. Jeżeli jesteś szantażowana, to nie atakuj opozycji, tylko wyślij nam sygnał swoją zabotoksowaną twarzą :)
Awatar użytkownika
Jaro

Jaro Wto Wrz 26, 2023 6:57 am

Ja byłbym w stanie zagłosować na PiS ale dzięki takim typom jak Kłeczek udaje mi się opamietać
Awatar użytkownika
Off

Off Wto Wrz 26, 2023 7:23 am

Kłeczek odstrasza i to dosłownie od głosowania na PiS. Proszę, dajcie kogoś innego, już nawet graczak jest bardziej ogarnięty. Litości
Awatar użytkownika
Ja

Ja Wto Wrz 26, 2023 7:53 am

Kłeczkiem to powinna po wyborach zająć się prokuratura. To kolejny patriotyczny wałkownik.
Awatar użytkownika
Nobo

Nobo Wto Wrz 26, 2023 8:19 am

Piździ Kłaczek.
Awatar użytkownika
fgh

fgh Wto Wrz 26, 2023 8:42 am

Aż serce rośnie, że tak wielu komentujących i piszących artykuły w ... zaczęło godzinami oglądać TVP Info. Jeszcze parę lat temu było tylko że nikt tego nie ogląda.
Awatar użytkownika
Stefan

Stefan Wto Wrz 26, 2023 9:58 am

TVPiS ma poziom reżymowej telewizji PRL. Nie pracują tam dziennikarze, tylko funkcjonariusze.
Absurdalne jest, że wywiad z politykiem "prowadzi" Ogórek, która była w polityce a teraz tez zastanawiała się nad kandydowaniem. To są standardy marionetkowego państwa 3 świata.
Awatar użytkownika
Dawniej TVP

Dawniej TVP Wto Wrz 26, 2023 10:20 am

O Matko Boska kiedy kolejny raz sobie myślę jak ta telewizja sięgnęła dna, to oni mówią "potrzymaj mi piwo" i schodzą jeszcze głębiej. Ludzie ja tam pracowałem przez lata i nigdy wcześniej tam nie było takiego zaprzeczenia dziennikarstwa jak od tych 8 lat.
Awatar użytkownika
siup

siup Wto Wrz 26, 2023 10:20 am

"Stefan" napisał(a): TVPiS ma poziom reżymowej telewizji PRL. Nie pracują tam dziennikarze, tylko funkcjonariusze.
Absurdalne jest, że wywiad z politykiem "prowadzi" Ogórek, która była w polityce a teraz tez zastanawiała się nad kandydowaniem. To są standardy marionetkowego państwa 3 świata.
Awatar użytkownika
siup

siup Wto Wrz 26, 2023 10:23 am

"siup" napisał(a):
"Stefan" napisał(a): TVPiS ma poziom reżymowej telewizji PRL. Nie pracują tam dziennikarze, tylko funkcjonariusze.
To jest poziom TVp w stanie wojennym! Przed nim TV aż tak po bandzie w stylu sowieckiej propagandy nie jechała...Czekam, aż te wszystkie cyniczne ch...polecą ze swoich stanowisk, drąc sie w niebogłosy, że to atak na demokracje....
Awatar użytkownika
Tropek

Tropek Wto Wrz 26, 2023 10:28 am

wybory przed malag sojki nie głosować
Awatar użytkownika
Promek

Promek Wto Wrz 26, 2023 10:28 am

Nie niech idą na pole 15 paz
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 130 gości