WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
czytam pudla

Pudelek.pl z nowym cyklem "Poznaj mojego psa", organizuje zbiórkę charytatywną dla psów na łańcuchu

czytam pudla Pią Paź 18, 2019 1:20 pm

Widzę, że to kolejna już taka fajna akcja na Pudelku w ostatnim czasie. Brawo!!!!!
Awatar użytkownika
emkla

Re: Pudelek.pl z nowym cyklem "Poznaj mojego psa", organizuje zbiórkę charytatywną dla psów na łańcuchu

emkla Pią Paź 18, 2019 3:47 pm

To nie przykryje tego szamba, które stamtąd codziennie bije. Swoją drogą serio, co jest z tymi ludźmi tam pracującymi, że nie czują zadnego wstydu, bo nawet nie mają wstydu, by firmować to swoimi twarzami w tych głupawych programikach... Niektórzy mająć czelnosć nazywać się nawet dziennikarzami :)
Awatar użytkownika
emkla

Re: Pudelek.pl z nowym cyklem "Poznaj mojego psa", organizuje zbiórkę charytatywną dla psów na łańcuchu

emkla Pią Paź 18, 2019 3:47 pm

To nie przykryje tego szamba, które stamtąd codziennie bije. Swoją drogą serio, co jest z tymi ludźmi tam pracującymi, że nie czują zadnego wstydu, bo nawet nie mają wstydu, by firmować to swoimi twarzami w tych głupawych programikach... Niektórzy mająć czelnosć nazywać się nawet dziennikarzami :)
Awatar użytkownika
Rh

Rh Pią Paź 18, 2019 10:18 pm

Ocieplanie wizerunku level hard, atletami już nic nie pomoże
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości