WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
animowany

Rada Mediów Narodowych murem za mediami publicznymi. „Tak kłamliwej uchwały nie widziałem”

animowany Pią Mar 24, 2023 8:30 am

Dopóki ta czerwona gnid@ ze zdjęcia będzie zarządzać mediami publicznymi, ani w radiu ani w telewizji dobrze nie będzie.
Awatar użytkownika
andyd

Re: Rada Mediów Narodowych murem za mediami publicznymi. „Tak kłamliwej uchwały nie widziałem”

andyd Pią Mar 24, 2023 9:35 am

zwolennicy Pisu nie potrzebują innych mediów niż publiczne, im one wystarczają, tam chwalą rząd,jest super ,żadnych afer związanych z rządem i to im wystarcza
Awatar użytkownika
Das

Re: Rada Mediów Narodowych murem za mediami publicznymi. „Tak kłamliwej uchwały nie widziałem”

Das Pią Mar 24, 2023 10:26 am

Robert Kwiatkowski sobie zaprotestował i nadal za pieniądze uczestniczy w tym obrzydliwym widowisku. Taki mały komuszek jak zwykle.
Awatar użytkownika
we

we Pią Mar 24, 2023 11:36 am

Kwiatkowski strażnikiem przyzwoitości mediów? Hmm. Raczej kiepski żart. Jest w Polsce kilka osób nie umoczonych w wojnę PiS z PO. Ich może warto spytać. No ale wówczas nie byłoby...wojny w mediach
Awatar użytkownika
PiSbolszewia

PiSbolszewia Pią Mar 24, 2023 11:47 am

Towarzysz Czabański za czasów PZPR też nie widział powodu, by krytykować ówczesną TVP, która od TVPiS różni się niewiele, z tym, że wtedy przekaz nie był tak prymitywny jak teraz.
Awatar użytkownika
Rumburak

Rumburak Pią Mar 24, 2023 1:12 pm

"nasiliły się ataki na dziennikarzy i pracowników mediów publicznych".
Jak można atakować coś, czego nie ma? Są tylko media, które same siebie nazywają "publicznymi" i nic więcej.
Awatar użytkownika
Lolo

Lolo Pią Mar 24, 2023 3:15 pm

Patrzenie na tą gębę Czerwonego starca przerasta moje możliwości. Doprawdy dziwne gusta ma prezes.
Awatar użytkownika
Igor

Igor Pią Mar 24, 2023 4:16 pm

Wstyd, Czaban
Awatar użytkownika
parząca kawę II p

parząca kawę II p Pią Mar 24, 2023 5:52 pm

"Igor " napisał(a): Wstyd, Czaban

Ale ten I Sekretarz nie ma ani charakteru, ani wstydu. U niego takie pojęcie jak wstyd nie istnieje.
Awatar użytkownika
Jola

Jola Pią Mar 24, 2023 7:02 pm

Publiczne media to ciągła pochwała PiS i ciągła krytyka opozycji. A ogólnie - Polska tonie.
Awatar użytkownika
Orban

Orban Sob Mar 25, 2023 10:17 am

Czerwony nowotwór mediów publicznych. Natychmiast potrzebny chirurg.
Awatar użytkownika
Baca2023

Baca2023 Pon Mar 27, 2023 7:00 pm

Głupiś, synu...
Awatar użytkownika
rggh

rggh Czw Mar 30, 2023 12:09 pm

Czabański czuje się w tym jak ryba w wodzie,jak za czasów PZPR,której był członkiem
Awatar użytkownika
parząca kawę II p

parząca kawę II p Czw Mar 30, 2023 2:50 pm

Grabarz Polskiego Radia
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości