WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
terminator

Re: Radek Nałęcz odchodzi z Muzo.FM. "Nie chcę wiązać swojej przyszłości z projektami Grupy ZPR"

terminator Wto Gru 27, 2022 3:27 pm

"sosik koperkowy" napisał(a):
"Ania" napisał(a): Podoba mi się ten komentarz, o klatkach schodowych. "nie słucham, więc nikt nie słucha, więc #nikogo". No a jednak kogoś. Nie wiem, czy to jest super świat, gdzie wszyscy muszą słuchać tego samego i jak nie słuchasz mainstreamowego radia to po co to radio ma istnieć - w końcu słuchają go nieliczni. Jest to logika absolutnie obrzydliwa i nienawidzę tego, że tak teraz wygląda świat - ale najgorsze jest to, że znajdują się idioci, którzy uważają, że świat powinien tak wyglądać. Najlepiej zróbmy jedno radio, jeden kanał w TV i do przodu - zabijmy indywidualizm jak w prawdziwym państwie autorytarnym. Tragedia.

Nie, misiu. Nic nie zrozumiałeś. Nie chodzi o to, że każdy powinien słuchać jednego radia. Chodzi o to, by o takiej osiedlowej stacyjce nie pisać sążnistych artykułów. Znaj proporcujm, mocium panie. Tym bardziej że o innych takich radiowęzłach Wirtualne nie piszą, bo to nie warszafffka.

No, ta osiedlowa stacyjka w miastach swojego nadawania stała wysoko w badaniach, więc teraz wychodzi z ciebie zakompleksiony prowincjusz, który na dodatek nie zna rynku.
Awatar użytkownika
szef

Re: Radek Nałęcz odchodzi z Muzo.FM. "Nie chcę wiązać swojej przyszłości z projektami Grupy ZPR"

szef Wto Gru 27, 2022 5:26 pm

"Funtów" napisał(a): Tak szczerze: kogo interesuje kariera gościa z niszowej stacji, który nadal przedstawia się zdjęciem z ZPR, a jednocześnie tym ZPR gardzi?

Niech se robi swoje durnoty, może zbierze na Patronite ze 130 zł. Ostatnio Elktrowóz się wycofał, ludzie szukają innego miejsca na zapłacenie.

Pomyliłeś Nałęcza z Mellerem. Tamten średnio sobie radzi ze zbiórką, a przecież taka gwiazda Eski Rock. Nałęcz nic nie musi zbierać ;)
Awatar użytkownika
sosik koperkowy

sosik koperkowy Wto Gru 27, 2022 9:14 pm

"Kuba" napisał(a): [
Widać kogoś interesuje jego kariera skoro o nim piszą. O tobie kmiotku już zapomnieli, więc tyłek boli, hehe.

Dlaczego mnie wyzywasz?
P.S. Nic mnie nie boli.
Awatar użytkownika
sosik koperkowy

sosik koperkowy Wto Gru 27, 2022 9:15 pm

"terminator" napisał(a):

No, ta osiedlowa stacyjka w miastach swojego nadawania stała wysoko w badaniach, więc teraz wychodzi z ciebie zakompleksiony prowincjusz, który na dodatek nie zna rynku.

Wiem. Depczą po piętach Zetce, światowcu.
Awatar użytkownika
karafka

karafka Śro Gru 28, 2022 9:13 am

"sosik koperkowy" napisał(a):
"Kuba" napisał(a): [
Widać kogoś interesuje jego kariera skoro o nim piszą. O tobie kmiotku już zapomnieli, więc tyłek boli, hehe.

Dlaczego mnie wyzywasz?
P.S. Nic mnie nie boli.

Ciebie nie wyzywam, ton dotyczyło sposobu myślenia, który prezentujesz w zamieszczonym komentarzu
Awatar użytkownika
Obiektywny

Obiektywny Nie Sty 01, 2023 1:23 pm

Radka szkoda. Lepiej gdyby odeszła Marta Trybura. Jej głos i sposób prowadzenia audycji jest nie do zaakceptowania. Gdy jest na antenie wyłączam radio. Uwielbiam Pegaza i tylko ta osoba przyczyni się do słuchania przeze mnie w przyszłości Eski Rock.
Awatar użytkownika
DoObiektywny

DoObiektywny Śro Sty 04, 2023 5:36 pm

"Obiektywny" napisał(a): Radka szkoda. Lepiej gdyby odeszła Marta Trybura. Jej głos i sposób prowadzenia audycji jest nie do zaakceptowania. Gdy jest na antenie wyłączam radio. Uwielbiam Pegaza i tylko ta osoba przyczyni się do słuchania przeze mnie w przyszłości Eski Rock.

Pegaz to straszny dziaders z prostackimi żartami i ciągłymi pomyłkami na antenie. Nie jestem w stanie go słuchać.
Awatar użytkownika
Natalia

Natalia Śro Sty 18, 2023 6:12 pm

Lubiłam słuchać tego radia, bardzo dobra muzyka, prowadzący na luzie zawsze można było się pośmiać . A teraz tragedia, zrobią kolejną papkę taka no właśnie eskerok dla matołków.
Awatar użytkownika
Natalia

Natalia Śro Sty 18, 2023 6:12 pm

Lubiłam słuchać tego radia, bardzo dobra muzyka, prowadzący na luzie zawsze można było się pośmiać . A teraz tragedia, zrobią kolejną papkę taka no właśnie eskerok dla matołków.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości