WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
diadem

Radek Nałęcz odchodzi z Muzo.FM. "Nie chcę wiązać swojej przyszłości z projektami Grupy ZPR"

diadem Sob Gru 24, 2022 5:35 am

0,5 proc. słuchalności :-)))) Czternaście klatek schodowych i rodziny.
Awatar użytkownika
Ja

Re: Radek Nałęcz odchodzi z Muzo.FM. "Nie chcę wiązać swojej przyszłości z projektami Grupy ZPR"

Ja Sob Gru 24, 2022 7:19 am

Szkoda , ja słuchałem właściwie codziennie, radio miało wiernych słuchaczy, może niewielu , biznes sie nie spina wiec decyzja jest jaka jest, ciężko będzie się odzwyczaić od strażników świtu, no ale co zrobić zycie.
Awatar użytkownika
Hubert

Re: Radek Nałęcz odchodzi z Muzo.FM. "Nie chcę wiązać swojej przyszłości z projektami Grupy ZPR"

Hubert Sob Gru 24, 2022 10:31 am

A tak fajnie się słuchało restartu i nawet byłem członkiem grupy
Awatar użytkownika
Szymon

Szymon Sob Gru 24, 2022 11:08 am

Fajny, przyjemny prezenter. Zadzwonił do mnie z Eski Rock 22 albo 23 grudnia 2012 jak akurat ubierałem choinkę 😉 Podjęliśmy nieudaną (mój stres) próbę wspólnego śpiewania na antenie i dostałem kalendarz na 2013.
Awatar użytkownika
donek

donek Sob Gru 24, 2022 11:31 am

Ma rację, ja też bym nie chciał 2 raz być w obatelskiej platformie - ofermie.
Awatar użytkownika
Axon

Axon Sob Gru 24, 2022 12:16 pm

Słusznie Radku! Kto raz pracował w ZPR, to wie, że to bagno śmierdzi okropnie.
Awatar użytkownika
Biba

Biba Sob Gru 24, 2022 12:52 pm

Jak to Frąku kolejny, który nie skorzystał z tej świetnej oferty ojojoj.
Awatar użytkownika
do Axon

do Axon Sob Gru 24, 2022 1:38 pm

Niektórzy sobie chwalą pracę w ZPRach, np. w Voxie, zetpeery ZPR nierówne
Awatar użytkownika
Digicard

Digicard Sob Gru 24, 2022 2:15 pm

Może soę Bęben wreszcie zorientuje, że jak będzie traktowac ludzi jak mięso armatnie do orania mu kasy, to na dluzsza metę mu ten biznes zde_c_hnie. A naprawdę możnaby soę zacząć mierzyc z najlepszymi.
Awatar użytkownika
Do człowieka bez mózgu

Do człowieka bez mózgu Sob Gru 24, 2022 2:37 pm

"donek" napisał(a): Ma rację, ja też bym nie chciał 2 raz być w obatelskiej platformie - ofermie.

tobie to od tego trolowania to mózgu ewidentnie już zabrakło. Co ma wspólnego radio z twoją nocną zmorą platformą? Takiemu to nawet wesołych Świąt nie wypada życzyć 😡
Awatar użytkownika
Marcin

Marcin Sob Gru 24, 2022 8:46 pm

Rozwalić takie radio,to skandal.Wspaniali ludzie,doskonałe audycje i muzyka na najwyższym poziomie.Żal i pustka nie będzie czego słuchać.Szkoda...
Awatar użytkownika
WRO

WRO Sob Gru 24, 2022 10:19 pm

"diadem" napisał(a): 0,5 proc. słuchalności ))) Czternaście klatek schodowych i rodziny.

Czy ty wiesz o czym piszesz? To jest 0,5 procenta w skali kraju, podczas gdy stacja nadaje tylko w kilku dużych miastach. Ogarniasz jaką muszą mieć słuchalność w tych miastach aby wyszedł taki wynik?
Awatar użytkownika
Ibalo

Ibalo Sob Gru 24, 2022 10:25 pm

Może wreszcie pozbędą się tego pajaca po 12 , który ciągle zanudza ludzi gadaniem o polityce.
Awatar użytkownika
sosik koperkowy

sosik koperkowy Sob Gru 24, 2022 10:32 pm

"diadem" napisał(a): 0,5 proc. słuchalności ))) Czternaście klatek schodowych i rodziny.

Ale to warszafffka. Inne stacyjki mają większą słuchalność, ale nie są z warszafffki, więc o nich Wirtualna Media nic nie napiszą.
Awatar użytkownika
diadem

diadem Sob Gru 24, 2022 10:33 pm

"WRO" napisał(a):

Czy ty wiesz o czym piszesz? To jest 0,5 procenta w skali kraju, podczas gdy stacja nadaje tylko w kilku dużych miastach. Ogarniasz jaką muszą mieć słuchalność w tych miastach aby wyszedł taki wynik?

45 klatek schodowych?
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości