WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
tymek

Radio 357 największym w świecie medialnym projektem finansowanym przez społeczność

tymek Sob Sty 07, 2023 7:28 am

Niestety męczące, namolne, uporczywe "wymuszanie" wsparcia na antenie jest już nie do wytrzymania. Wspierałem to radio od początku, po tegorocznym TOPie przestałem. Ewidentnie pieniążki stały się ważniejsze od jakości programu. Szkoda.
Awatar użytkownika
gry

Re: Radio 357 największym w świecie medialnym projektem finansowanym przez społeczność

gry Sob Sty 07, 2023 8:07 am

W świecie, w Ukrainie...
Awatar użytkownika
Nakrętka

Re: Radio 357 największym w świecie medialnym projektem finansowanym przez społeczność

Nakrętka Sob Sty 07, 2023 8:24 am

T*W
Awatar użytkownika
Oki

Oki Sob Sty 07, 2023 9:22 am

Jak to, przecież ta stacja miała upaść po 5 miesiącach istnienia.
Awatar użytkownika
Heniu Modzelewski

Heniu Modzelewski Sob Sty 07, 2023 9:27 am

Najlepsze jest to, że muzycznie, po tej zadymie, Trójka zrobiła się o wiele fajniejsza. Wiernik/Baron/Adamczyk - brawo !
Awatar użytkownika
...

... Sob Sty 07, 2023 10:20 am

Najlepsze jest to, że muzycznie, po tej zadymie, Trójka zrobiła się o wiele fajniejsza. Wiernik/Baron/Adamczyk - brawo !

Heniu Modzelewski

Taaaa Heniutku, jest tak świetna, że nikt jej nie słucha. Gwiazdy, Patostreamer Ciechan, prymityw Łukowska, i kilku niedouczonych spadów z TVRepubublika, synuś tatusia na dyrektorskim stołku, partyjni kolesie. Neokomuna. Awantury, poziom bagna, wulgaryzmy, pieśni biesiadne, i partyjny bełkot. Brawo
Awatar użytkownika
Marcin

Marcin Sob Sty 07, 2023 10:54 am

"Oki" napisał(a): Jak to, przecież ta stacja miała upaść po 5 miesiącach istnienia.
a póki co upada Polskie Radio
Awatar użytkownika
Qwer

Qwer Sob Sty 07, 2023 11:19 am

Tegorocznego Topu nie dałem rady wysłuchać .Stało sie to samo co z WOSP...na poczatku piekny szczery spontan,teraz nieznośna pewność siebie ,podparta kasą...ja dziękuję?!
Awatar użytkownika
Nuta

Nuta Sob Sty 07, 2023 11:37 am

Jakiś dyżurny troll czuwa, by zawsze napisać coś wrednego, szkodliwego i nieprawdę skierowaną przeciwko najlepszemu Radiu 357 na świecie 🥰 No cóż taka natura trolla.
Awatar użytkownika
Fan 357

Fan 357 Sob Sty 07, 2023 11:44 am

Piękny Top, cudowna muzyka, świetni prowadzący, wierni fani zakochani w kapitalnie działającym Radiu. Niech to Radio trwa do końca świata i jeden dzień dłużej.
Awatar użytkownika
jacek

jacek Sob Sty 07, 2023 12:21 pm

I pomyśleć, że nie byłoby to możliwe, gdyby nie PiS - kolejny sukces rządu
Awatar użytkownika
obeznany

obeznany Sob Sty 07, 2023 12:30 pm

Ja tego nie mogę słuchać. Reklama goni reklamę. Jedyne o czym gadają to o zbieraniu kasy, a w przerwach sprzedają koszulki, czapki, pierdoły. Zero treści merytorycznych.
Awatar użytkownika
Michał

Michał Sob Sty 07, 2023 12:31 pm

"obeznany" napisał(a): Ja tego nie mogę słuchać. Reklama goni reklamę. Jedyne o czym gadają to o zbieraniu kasy, a w przerwach sprzedają koszulki, czapki, pierdoły. Zero treści merytorycznych.
Widać, że nie słuchasz-w tym radiu nie ma reklam
Awatar użytkownika
patoreklama

patoreklama Sob Sty 07, 2023 12:38 pm

"Michał" napisał(a):
"obeznany" napisał(a): Ja tego nie mogę słuchać. Reklama goni reklamę. Jedyne o czym gadają to o zbieraniu kasy, a w przerwach sprzedają koszulki, czapki, pierdoły. Zero treści merytorycznych.
Widać, że nie słuchasz-w tym radiu nie ma reklam

Michałku, chodzi o reklamę radia w radiu, czyli autoreklamę.
Awatar użytkownika
Janek

Janek Sob Sty 07, 2023 12:54 pm

Jedyne i niepodrabialne radio 357 ma największe wsparcie w tym momencie na świecie. W komentarzach słuchać wycie? Znakomicie. Trolle niech nie wyją tylko włączą trucie na tr”u”jce. Tam znajdą ukojenie od wycia
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości