Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

Radio ZET chce być stacją dla dorosłych słuchaczy

Radio ZET zmienia grupę docelową, wizerunek oraz program. Nadawca wprowadza także nowe hasło - „Czujesz i wiesz”. - Chcemy być nowoczesną stacją dla dorosłych Polaków – mówi Wirtualnemedia.pl Mateusz Kirstein, redaktor naczelny rozgłośni.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post Edek » Śro Wrz 01, 2010 11:00 pm

Pan Mateusz Kirstein chyba tym razem się nie pomyli, bo wiele jego pomysłów było do bani i jeszcze bardziej pogrążyło Zetkę. Cieszy mnie ta zmiana i mam nadzieje że dokopią dennemu Rmf, ale to czas pokaże, może naprawde czymś zaskoczą!
Edek

Przeczytaj cały artykuł »

Re: Radio ZET chce być stacją dla dorosłych słuchaczy

Post stąd » Śro Wrz 01, 2010 11:21 pm

moim zdaniem "radio dla dorosłych" może paradoksalnie przyciągnąć więcej młodych, niż radio dla młodych.
stąd

Post be » Czw Wrz 02, 2010 1:07 am

Słuszny kierunek. Naturalny dla Radia Zet. Po co się ścigać z hamburgerem rmf.
be

Post Andrzej » Czw Wrz 02, 2010 7:37 am

A ja (jestem w nowej grupie docelowej Radia Zet) i tak pozostanę przy Trójce. Wprawdzie są w niej audycje nadające się tylko do wyłączenia radia (Trójka po trzeciej), ale po rychłym wywaleniu Pisiorów będzie wspaniale:)
Andrzej

Post Ż. » Czw Wrz 02, 2010 8:07 am

super Marzenka wroci rano-najlepsza decyzja. na pewno przyciagnie sluchaczy.juz nie moge sie doczekac.ale fajnie.pozdrawiam
Ż.

Post ZB » Czw Wrz 02, 2010 8:12 am

Radio Kielce ma slogan "Słuchasz i wiesz"... Kto ten slogan "Czujesz i wiesz" dla ZETy zmontował? Szwagier z kuzynem w garażu poskładali, jak Sąsiad EF mawia? Nie jestem fanem współczesnego Weissa, więc Jego większy program to mnie na 100% zniechęci, a nie zachęci... Ciekaw jestem na jakich badaniach ta strategia jest oparta. O ile nie jest efektem łaski co to spadła z wysokości i to raczej wysokiej. No, nic to - poczekamy na całą ramówkę.
ZB

Post zezeze » Czw Wrz 02, 2010 9:30 am

W tym segmencie rządzą Tok FM i Trójka. Zetka niech sobie dalej walczy z RMFką o grylujących Czarków i dżynsowe Marleny...
zezeze

Post Yrek » Czw Wrz 02, 2010 9:36 am

Nic im nie pomoże, to trup który wkrótce zacznie cuchnąć...
Yrek

Post beny » Czw Wrz 02, 2010 9:38 am

Udział w rynku spada, więc kombinują dalej. Ale i tu nie będzie łatwo. Tak jak jako radio młodzieżowe nie mogli prześcignąć eski, tak teraz trudno mi uwierzyć aby choć byli w stanie liznąć poziomu trójki.
beny

Post Paweł » Czw Wrz 02, 2010 9:45 am

Zetki do tej pory nie dawało się słuchać. Głownie z powodu muzycznej sieczki jaką serwuje. Kiedyś gdy coś się działo w kraju ważnego Zetka była źródłem rzetelnej informacji i komentarzy. Teraz to poziom ESKI. Oby ta nowa strategia oznaczała stację dla inteligentnych. Brakuje tego.
Paweł

Post Giejot » Czw Wrz 02, 2010 9:54 am

"Czujesz i wiesz"? To raczej slogan dla producenta proszku do prania: czujesz swoje skarpetki i wiesz że czas na pranie.
Giejot

Post mateusz » Czw Wrz 02, 2010 9:55 am

Kto wymyslil takie haslo? To brzmi jak zart. Ale zart zrozumialy tylko dla autora. Kirstein wypowiada okragle zdania,w ktorych nie ma tresci. Widac ze nie wiedza co maja zrobic. Ciekaw jestem kampanii promocyjnej. Jesli chodzi o program to jak zwykle nic nowego. Odgrzewane kotlety. A moze wrocic pania Dziewit na rano? To mial byc czarny kon nowego szefa a zniknela po angielsku.
mateusz

Post me » Czw Wrz 02, 2010 10:25 am

Mateuszku du....wlazku bez zmiany tej gow...ej muzyki to mozesz sobie tafiac do kierownikow zmiany w marketach albo zaczac sie pakowac bo pani monika juz traci cierpliwosc :)
me

Post Anka » Czw Wrz 02, 2010 10:55 am

Co za idiotyczny kierunek. Czujesz i wiesz? To raczej alejka chemiczna w Realu. Sluchacze z dystansem do siebie? Dobre. Ale beda jaja.
Anka

Post Marek » Czw Wrz 02, 2010 10:59 am

Chyba to wszystko przeroslo Mateusza. Caly rok zmarnowal. Opowiadal nam w radiu bajki o tym jak jest dobrze i jak bedzie dobrze. Teraz te nowe pomysly!!! Nie wroze nic dobrego. A szkoda. To byla taka fajna stacja
Marek

Następna
Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca