Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

Radio ZET wzmacnia newsroom

Z początkiem września do zespołu Radia ZET dołączyli nowi korespondenci w Łodzi i na Śląsku. Wkrótce newsroom ma się powiększyć o reporterów z innych regionów.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post gość » Czw Wrz 09, 2010 7:24 am

Mam tylko nadzieję że po roku Eurozet nie dojdzie do wniosku że słuchalność nadal spada i zmieni taktykę na skutek czego ludzie stracą pracę. Szkoda dziennikarzy.
gość

Przeczytaj cały artykuł »

Re: Radio ZET wzmacnia newsroom

Post Gatsby » Czw Wrz 09, 2010 8:10 am

oczywiście, Maszczyk, Kubat to dawniej dziennikarze RMF.z oddziału czestochowskiego. pie...KRRiTV.
Gatsby

Post Fan » Czw Wrz 09, 2010 3:25 pm

Mam cichą nadzieje że po latach nieobecności będzie reporter w Bydgoszczy było by super!
Fan

Post ziom » Czw Wrz 09, 2010 8:49 pm

Tak,w Bydgoszczy przyda się również w Kielcach,Białymstoku,Zielonej Górze i Rzeszowie,gdyby były jeszcze lokalne traffiki,jak to miało miejsce w Rmf FM przed 2002 rokiem...Byłoby git !!!
ziom

Post aaaa » Pią Wrz 10, 2010 8:44 am

Kolejny przykład jak dostać pracę w mediach-znajomości. Na stronach Zetki nie ma ŻĄDNEGO ogłoszenia o tym, że szukaja pracowników do newsroomu!!!
aaaa

Post K. Zyk » Pią Wrz 10, 2010 9:38 am

Zgadzam się z przedmówcą. Kilka razy co prawda widziałam w ciągu ostatniego roku oferty, ale w ciągu ostatniego miesiąca - absolutnie.
K. Zyk

Post ebo » Pią Wrz 10, 2010 12:44 pm

K. Zyk napisał(a):Zgadzam się z przedmówcą. Kilka razy co prawda widziałam w ciągu ostatniego roku oferty, ale w ciągu ostatniego miesiąca - absolutnie.

Może dlatego, że najpierw szuka się w branży, a ogłoszenie to ostateczność, bo zazwyczaj z przysłanych ofert nic sie nie nadaje. Zakłądam, że brak ogłoszeń najbardziej boli tych, któzy wylewają tu pomyje na Zetke.
Żałosne.
ebo

Post Gość » Pią Wrz 10, 2010 10:22 pm

aaaa napisał(a):Kolejny przykład jak dostać pracę w mediach-znajomości. Na stronach Zetki nie ma ŻĄDNEGO ogłoszenia o tym, że szukaja pracowników do newsroomu!!!

do zetki się 'kupuje' ludzi. wybiera tych lepszych z rynku i sprawdza czy dadzą radę. ogłoszenie by było niepoważne.
Gość

Post fan » Sob Wrz 11, 2010 11:40 am

Jestem pod wrażeniem nie tylko prowadzenia czy podkładu muzycznego "Wiadomości Radia ZET" ale także muzyki grają coraz lepiej i niech tak zostanie . Fajne radio, wspaniali prowadzący dzisiaj miałem okazje złyszeć Tomka Kasprzyka, takich ludzi w radiu Zet właśnie potrzeba :-)
fan

Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca