WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Public Relations

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
Mik

Rafineria Gdańska szuka agencji PR. Organizacja branżowa sugeruje rejection fee

Mik Czw Mar 30, 2023 7:50 am

Ten przetarg jest skandalicznym zerowaniem na pracy agencji. Może zfpr tez raczy zareagować?
Awatar użytkownika
po zawodach

Re: Rafineria Gdańska szuka agencji PR. Organizacja branżowa sugeruje rejection fee i ograniczenie zakresu zadania konkursowego

po zawodach Czw Mar 30, 2023 1:14 pm

Przecież i tak wiadomo kto wygra...
Awatar użytkownika
rany

Re: Rafineria Gdańska szuka agencji PR. Organizacja branżowa sugeruje rejection fee i ograniczenie zakresu zadania konkursowego

rany Czw Mar 30, 2023 2:56 pm

Ten przetarg jest tak zrobiony, żeby weszła tylko jedna oferta , która już gotowa, przebiera nóżkami i woła "bierz mnie mój przyjacielu" :-)
Awatar użytkownika
Szymon_Sikorski

Szymon_Sikorski Czw Mar 30, 2023 5:29 pm

@pozawodach, a kto wygra?
Awatar użytkownika
Karol_5678

Karol_5678 Czw Mar 30, 2023 5:32 pm

@Mick, ogłoszenie przetargu jest skandalem czy to, że agencje zamiast wziąć się do roboty bo nie mają dużo czasu (jak sami wskazują) muszą się wykazać, a szukają skandalu gdzie go nie ma? Nie rozumiem toku myślenia :)
Awatar użytkownika
CGmbit

CGmbit Czw Mar 30, 2023 7:04 pm

Czyli rafineria ma zapłacić za pracę starającym się o kontrakt np.79 agencji kosmicznej pieniądze ?
Przecież nie ma obowiązku zgłaszać się do przetargu.
Awatar użytkownika
Mick

Mick Czw Mar 30, 2023 10:35 pm

@Karol Zrozum, ze słabego briefu nie ukrecisz dobrej strategii. Absurdalny pomysł na takie zadanie przetargowe - mogli dać dwa mniejsze zadania analityczne, taktykę pod jakiś konkretny problem, a nie open brief. Samozaoranie… nie wiem kto poważny w czymś takim wystartuje.
Awatar użytkownika
Mik

Mik Pią Mar 31, 2023 8:42 am

Stanowisko Rafinerii LOL ;)
Awatar użytkownika
piotr_4.0

piotr_4.0 Pią Mar 31, 2023 7:47 pm

Ale się uśmiałem. Zapłacicie nam za to, ze staniemy do przetargu, a jak sobie wybierzecie jedna agencje to nic nie stracimy...pff absurd

Jak chcesz, to przystępujesz do przetargu, jak nie chcesz się napracować to idź pan i nie zawracaj głowy
Wróć do Public Relations

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości