WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Jan

Rekordowe 300 mln zasięgu marszu 4 czerwca w social mediach. "PO osiągnęła maksymalny efekt skali"

Jan Wto Cze 06, 2023 6:31 am

38 mln Polakow, nie cxekaj dzieki PO jest nas 300 mln. Ale rosniemy. Efekt tuska. Cudotworca. Nowa Ameryka normalnie.
Awatar użytkownika
Jan

Re: Rekordowe 300 mln zasięgu marszu 4 czerwca w social mediach. "PO osiągnęła maksymalny efekt skali"

Jan Wto Cze 06, 2023 6:32 am

Juz jaja sobie robia. Najpierw, miliony na marszu teraz 300 mln Polakow hehehe jajcarze.
Awatar użytkownika
WściekłyChopin

Re: Rekordowe 300 mln zasięgu marszu 4 czerwca w social mediach. "PO osiągnęła maksymalny efekt skali"

WściekłyChopin Wto Cze 06, 2023 6:39 am

Ha, ha, ha... ubaw PO pachy.
Awatar użytkownika
Gość

Gość Wto Cze 06, 2023 6:41 am

Może w końcu coś się zmieni na lepsze.
Za naszą wolność.
Awatar użytkownika
YKK

YKK Wto Cze 06, 2023 7:04 am

"Jan" napisał(a): 38 mln Polakow, nie cxekaj dzieki PO jest nas 300 mln. Ale rosniemy. Efekt tuska. Cudotworca. Nowa Ameryka normalnie.

Słychać wycie? Znakomicie :D
Awatar użytkownika
subiektywny

subiektywny Wto Cze 06, 2023 7:12 am

czyli zasięg 27 mln i częstotliwość kontaktu x10 ? Bo kontakt z tym samym odbiorcą nie dobudowuje zasięgu
Awatar użytkownika
Ja

Ja Wto Cze 06, 2023 7:16 am

Jak zwykle po i całe to tatalajstwo to jedno kłamstwo na zbliżających wyborach dostaniecie szkole macie szanse tylko u kryminalisty piutina baj baj
Awatar użytkownika
Gość

Gość Wto Cze 06, 2023 7:19 am

hehehe
Widać że część osób ma problem z czytaniem ze zrozumieniem, z logicznym rozumowaniem.
żeby pomylić liczbe odsłon, zasięgi z liczbą ludności?
(albo może są to jakieś płatne trolle z zagranicy którzy nie potrafią czytać po polsku, a wiadomo że translatory niekiedy dziwnie tłumaczą)
Awatar użytkownika
Ja

Ja Wto Cze 06, 2023 7:47 am

Skąd się tutaj biorą te prymitywne trolle pisowskie, które nie mają pojęcia o czym jest ten artykuł?
Awatar użytkownika
pizlandia

pizlandia Wto Cze 06, 2023 7:52 am

"Ja" napisał(a): Skąd się tutaj biorą te prymitywne trolle pisowskie, które nie mają pojęcia o czym jest ten artykuł?

skąd? odpowiedź jest prosta :)
Awatar użytkownika
xyv

xyv Wto Cze 06, 2023 8:21 am

widać klakierzy manipulacja i podjudzanie . obiektywizm brak .
Awatar użytkownika
stokrotka

stokrotka Wto Cze 06, 2023 8:39 am

"xyv" napisał(a): widać klakierzy manipulacja i podjudzanie . obiektywizm brak .
jesteś sraką
Awatar użytkownika
Dabfan

Dabfan Wto Cze 06, 2023 8:45 am

Nie ma co się podniecać. Skoro i tak opozycja przegra. I tym razem spotka ich sprawiedliwość. Więzienie za zdrade kraju. Przecz z demokracją. Przecz z PO. Przecz z LGBT. Niech żyje wolna Polska.
Awatar użytkownika
krok

krok Wto Cze 06, 2023 8:53 am

A ja powiem bez kozery ........ pincet milionów.
Awatar użytkownika
buahaha

buahaha Wto Cze 06, 2023 9:02 am

nachalna promocja dew. iacji zwanej platformą ubywa. telską trwa...
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości