WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Słuchacz

RMF FM nowym liderem słuchalności w Warszawie w I półroczu, Radio ZET spadło na miejsce trzecie

Słuchacz Pią Sty 20, 2023 11:29 am

RMF Maxx bardzo nisko... Ciekawe czemu?
Awatar użytkownika
To ja nikt inny

Re: RMF FM nowym liderem słuchalności w Warszawie w I półroczu, Radio ZET spadło na miejsce trzecie

To ja nikt inny Pią Sty 20, 2023 3:25 pm

Polskie Radio - 5 programów razem tylko 8,9 % - dokładnie rok wcześniej mieli 11,5 %. Przy równomiernym spadku za 10 lat 5 programów będzie miało już tylko 1 %. Przy takim wyniku nikt nie obroni tej instytucji przed zamknięciem. Kiedy zaczną wysyłać audycje na kasetach magnetofonowych do swoich słuchaczy? Będzie taniej.
Awatar użytkownika
Sebastian

Re: RMF FM nowym liderem słuchalności w Warszawie w I półroczu, Radio ZET spadło na miejsce trzecie

Sebastian Sob Sty 21, 2023 11:57 am

Ostatnio słuchałem Radia Pogoda. Fajnie się słucha.
Awatar użytkownika
słuszną linię ma nasza władza

słuszną linię ma nasza władza Sob Sty 21, 2023 6:20 pm

"To ja nikt inny" napisał(a): Polskie Radio - 5 programów razem tylko 8,9 % - dokładnie rok wcześniej mieli 11,5 %. Przy równomiernym spadku za 10 lat 5 programów będzie miało już tylko 1 %. Przy takim wyniku nikt nie obroni tej instytucji przed zamknięciem. Kiedy zaczną wysyłać audycje na kasetach magnetofonowych do swoich słuchaczy? Będzie taniej.[/
Jak to mówią z gówna bata nie ukręcisz , to wszystko zasługa niejakiego towarzysza z 13 letnim stażem w PZPR i jego cudownych reform politycznych.
Awatar użytkownika
Nieważny

Nieważny Sob Sty 21, 2023 6:52 pm

Błąd w tytule. Wyniki są z II półrocza , a nie z I półrocza.
Awatar użytkownika
Essa

Re: RMF FM nowym liderem słuchalności w Warszawie w II półroczu, Radio ZET spadło na miejsce trzecie

Essa Pią Sty 27, 2023 4:38 pm

EskaROCK tak wysoko.Szacunek
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości